≫ 

KAKAV KRAJ PRELAZNOG ROKA U SRBIJI: Najveća BOMBA odjeknula u ''5 do 12''!

Pratite iz minuta u minut transfer aktivnosti večitih rivala u poslednjem danu prelaznog roka

  • 64

Poslednji dan prelaznog roka u Srbiji bio je izuzetno interesantan, a na kraju smo videli pravu dramu u poslednjem satu, kada je i viđen najveći transfer.

Aleksandar Katai je prodat u Alaves svega nekoliko minuta pre isteka vremena za postizanje dogovora.

>>> Dogovor je postignut u 23.49 - Zvezda prodala Kataija, ali ne u Seltu!

Sve oči bile su uprte upravo u najboljeg fudbalera Zvezde tokom ''dedlajn deja'', pošto mu je prethodno propao dogovoreni transfer u Zvezdu. Delovalo je da je sve rešeno i na kraju veleobrt, zatim još jedan u vidu novog ugovora sa Zvezdom, da bi sve završilo ipak transferom u Primeru.

Zvezda je takođe dovela i novog napadača, pošto je Srđan Vujaklija potpisao ugovor sa crveno-belima.

I u Humskoj je bilo interesantno. Otišao je Miroslav Radović koji karijeru nastavlja u Legiji, a zatim je razočaranim tonom pričao o upravi Partizana, takođe je klub napustio i Bojan Šaranov, koji je prešao u Karabag, uz oprost dugova upravi crno-belih.

Pričalo se da bi Partizan mogao da ostane bez Božinova i Đurđića, bilo je ponuda, ali na kraju oni ostaju u Humskoj.

23.49 - KATAI U ALAVESU!

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Uprava Zvezde prihvatila je ponudu španske ekipe i u 23.49 prodala je svog najboljeg igrača.

Transfer je potvrdila i Crvena zvezda na svom zvaničnom portalu i zahvalila Kataiju za sve. >>> Opširnije ovde!

23.00 - DRAMA OKO KATAIJA! ALAVES PREGOVARA SA ZVEZDOM OKO TRANSFERA!

Ulazimo u poslednji sat prelaznog roka sa najnovijom informacijom koju so dobili sa Marakane! Naime, čelnici španskog Alavesa pregovaraju sa klubom za transfer najboljeg fudbaleroa Zvezde. Za sada nema dogovora još uvek, pregovori su u toku. Budite uz Telegraf, obavestićemo vas čim se pojavi najnovija informacija!

22.10 - ZVANIČNO: BOJAN ŠARANOV POTPISAO ZA KARABAG!

Foto: partizan.rs Foto: partizan.rs

Doskorašnji golman Partizana potpisao je ugovor sa šampionom Azerbejdžana. Transfer je ozvaničen na sajtu crno-belih, koji su istakli da se Šaranov odrekao svih finansijskih potraživanja prema klubu i poželeli su mu sreću u nastavku karijere.

21.16 - BIVŠI ŠTOPER PARTIZANA NE IDE U ČUKU

Tokom večeri pojavila se informacija da Marko Jovanović pregovara sa Čukaričkim, ali nam je sa Banovog Brda stigla potvrda da od transfera neće biti ništa

20.45 - ZVEZDA NE DOVODI ZAMENU ZA SIKIMIĆA

Telegraf saznaje da Zvezda ne planira da dovodi još jednog napadača, iako Predrag Sikimić, zbog povrede koju je naneo Mladenu Živkoviću, neće biti na raspolaganju svojoj ekipi neko vreme.

19.50 - BIVŠI IGRAČ PARTIZANA U VOJVODINI!

Foto: Tanjug/Marko Đoković Foto: Tanjug/Marko Đoković

Novosađani su se ozbiljno pojačali u završnici prelaznog roka, i to od igrača koji su igrali na Topčiderskom brdu. Najpre je stigao Nenad Gavrić iz Zvezde, a sada je realizovan i transfer Nikole Aksentijevića, koji je u dva navrata nosio dres crno-belih u različitim periodima. >>> Opširnije o tom transferu čitajte OVDE.

18.25 ZVEZDA DOVELA NAPADAČA!

Kako saznajemo, Srđan Vujklija je potpisao ugovor sa klubom sa kojim se duže vremena povezivao. Opširnije >>> OVDE.

16.30 PARTIZAN POTPISAO MLADU SNAGU

Foto: partizan.rs Foto: partizan.rs

U pitanju je Sava Petrov (18.6.1998.), pulen Darka Tešovića iz generacije 1998: igra u napadu po boku, mada je igrao i u špicu po potrebi, poseduje izuzetnu brzinu i tehniku koja je prilagođena brzinskim svojstvima (sve radi u pokretu), a debitovao je i za prvi tim Partizana na prijateljskom meču protv ekipe Beroe u Staroj Zagori, maja ove godine.

Ugovor je potpisan na pet godina.

Petrov je sa reprezentacijom U-19 na 23. Memorijalnom turniru Stevan Vilotić – Ćele u Subotici, gde će odigrati u svojoj grupi mečeve sa reprezentacijama SAD i Francuske.

16.35 Ostalo je još osam sati do kraja prelaznog roka, a ni ne nazire se gde će otići Aleksandar Katai. Posle vrelog prepodneva, koje je vrvelo od informacija, nastalo je zatišje i sada se ČEKA!

16.07 Fudbaleru Partizana Nikoli Đurđiću propao je transfer u Malme jer se klubovi nisu dogovorili.

15.00 Prema novim informacijama Deportivo iz La Korunje je navodno odustao od Kataija jer je doveo Alvara Vaskeza iz Hetafea. Selta je još u igri i čeka se rasplet na Marakani.

13.50 - BOŽINOV IMA DVE PONUDE IZ ITALIJE?

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Valeri Božinov prema saznanjima Novosti ima dve ponude iz Italije. Njegov potencijalni transfer bi mogla da iskomplikuje situacija oko Nikole Đurđića, koji je na pragu odlaska iz Humske, pa bi crno-belima bilo komplikovano kada bi se u jednom danu odrekli dvojice špiceva koji su početkom leta planirani kao prvi izbor.

13.25 - ŠPANCI TVRDE: KATAIJA ŽELE DEPORTIVO I LESTER

Printskrin: Marca.com Printskrin: Marca.com

Španska Marka, najugledniji sportski list u ovoj zemlji dodatno je unela zabunu u i ovako zamršenu situaciju oko transfera Aleksandra Kataija. Navodno je za njega prema njihovim saznanjima zainteresovan Deportivo, koji želi da ojača ofanzivni deo posle odlaska Lukasa Vaskeza u Arsenal.

Navodno su opcije Katai i Alvaro Vaskez iz Hetafea. Ono što je još zanimljivije jeste da navode da će Deportivo imati jaku konkurenciju u vidu Selte, ali i Lestera, koji se prvi put pominje, i još neki neimenovani nemački klub.

12.30 - PARTIZAN NAŠAO ZAMENU ZA RADOVIĆA?

Stojan Vranješ iz Legije na putu je ka Humskoj prema najnovijim informacijama. On je svojevremeno nastupao za Vojvodinu i sarađivao je sa Markom Nikolićem, koji je dobro upoznat sa kvalitetima povremenog reprezentativca Bosne i Hercegovine. >>> Opširnije ovde!

11.45 - ZVEZDA HOĆE DA ZADRŽI KATAIJA!

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Crveno-beli ponudili novi ugovor svom najboljem igraču nakon što su propali pregovori sa Seltom zbog menjanja uslova dogovora. >>> Opširnije ovde!

11.00 - BOTEV HOĆE BANDALOVSKOG

Doskorašnji desni bek Partizana blizu je novog angažmana. On je posle ispadanja od Zaglembja i sukoba sa stručnim štabom raskinuo ugovor sa crno-belima, a za njegove usluge zainteresovan je Botev iz Plovdiva, dok ga je želeo i CSKA iz Sofije.

10.45 - ŠARANOV U AZERBEJDŽANU, ĐURĐIĆ PRED ODLASKOM - ZAMENE SPREMNE

Bojan Šaranov je otpuovao u Azerbejdžan i trebalo bi da potpiše ugovor sa Karabagom. On je oprostio crno-belima preostale finansijske obaveze i dobio je dozvolu da potpiše za učesnika Lige Evrope. Takođe, Nikola Đurđić je blizu odlaska iz Humske, a Ivica Iliev ističe da je njegova zamena spremna u vidu stranog napadača. Zamena za Šaranova je Nemanja Stevanović, koji je stigao iz Čukaričkog.

10.30 - KAHRIMANU OTVORENA IZLAZNA VRATA

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Damir Kahriman ne briljira na golu Zvezde od početka sezone, pa su crveno-beli sa pozajmice iz Bačke vratili mladog Filipa Manojlovića. Takođe, Kahrimanu je poručeno da može da napusti klub u slučaju dobre ponude. Videćemo da li će je biti do kraja dana.

10.15 - DETALJI GAVRIĆEVOG TRANSFERA:

Nenad Gavrić je prešao iz Zvezde u Vojvodinu bez obeštećenja, ali je dogovor takav da će u slučaju budućeg transfera klubovi obeštećenje podeliti na pola.

10.00 - MATOS U IRANU

Brazilac Bruno Matos, koji je tokom leta raskinuo ugovor sa Zvezdom pronašao je novi angažman. On će karijeru nastaviti u Iranu u Sanat nafti iz Abadana, a tamo prelazi kao slobodan igrač bez obeštećenja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA