≫ 

Janko se nije rukovao sa sudijom zbog greške: Pogledajte zašto mu je oduzet važan poen! (VIDEO)

Srpski teniser nezadovoljan odlukom sudije Muhameda Fituhija

  • 2
Foto: Guliver/ Elsa/Getty Images Foto: Guliver/ Elsa/Getty Images

Srpski teniser Janko Tipsarević nije uspeo da se plasira u treće kolo US Opena, pošto je poražen od Španca Pabla Karenjo-Buste sa 3:6, 4:6, 6:1, 6:4, 6:4.

U meču koji je kasnio sat vremena zbog kiše, a potom iz istog razloga prekinut na dva i po sata u trećem setu, bolje se snašao 39. teniser sveta i slavio posle velikog preokreta.

Ujedno, greška sudije Muhameda Fituhija uticala je na tok meča, a naš teniser je toliko zamerio da se na kraju nije ni rukovao sa njim.

Sudija je bio uveren da je Janko suviše rano počeo da se raduje. Loptica je pala dva puta na teren, ali to arbitar nije video, već je posle Tipsarevićevog uzvika poen dodelio protivniku. U pitanju je bila završnica četvrtog seta.

- Ne kažem da sam izgubio zbog toga, ali mislim da bih napravio brejk na 0:40. Poremetila me je i činjenica da je poen trajao jako dugo i da sam "izginuo" kako bih iščupao taj smeč. On je dodelio poen protivniku, rekao je da sam ja uzivknuo "idemo" pre nego što je on udario loptu, što ja nikada u svojoj karijeri uradio nisam, nikad - poručio je Tipsarević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RSK

    2. septembar 2016 | 17:24

    Svaka čast Janko!!! Trebao si ga još pride pljunuti !!!

  • Milica

    4. septembar 2016 | 10:59

    Tako treba. Bravo, jeste da nije donekle kulturno i sportski, ali je zaslužio ovakav gest

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA