Vojvodina ekspresno dobila novog predsednika!

  • 7

Samo dan pošto je Zoran Šćepanović podneo ostavku, Vojvodina je dobila novog predsednika - u pitanju je Vojislav Gajić, vlasnik firme ''Aleksandar gradnja.''

Izborna sednica Skupštine FK Vojvodina održana je u petak veče, a na njoj je usvojena ostavka dosadašnjeg predsednika Upravnog odbora Zorana Šćepanovića i potom na njegovo mesto izabran pomenuti Gajić.

Dosadašnji predsednik kluba Zoran Šćepanović, koji je tu funkciju obavljao od juna 2014. godine, svoju ostavku je obrazložio rečima da je tokom prethodne dve godine uložio ogroman lični i profesionalni napor kako bi pomogao klubu da se izvuče iz teške situacije u kojoj se nalazio, te je, s obzirom na to da će ubuduće biti angažovan i u Izvršnom odboru Fudbalskog saveza Srbije, odlučio da svoje mesto prepusti nekom ko će imati više vremena, snage i energije da obavlja tako važnu i odgovornu funkciju.

Novom predsedniku Vojislavu Gajiću poželeo je sreću u radu, istakavši da klub ostavlja u dobrim rukama i dodao da će, shodno svojim mogućnostima, i dalje biti na usluzi klubu koji voli i zalagati se za njegove interese, kao i interese srpskog fudbala u celini.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Na mesto predsednika Upravnog odbora, Vojislav Gajić izabran je jednoglasno od strane prisutnih članova Skupštine, a njegov novi Upravni odbor ubuduće će činiti: Dragoljub Zbiljić, Dalibor Bogdanović, Aleksandar Đurđević, Dušan Vlaović, Dušan Radojičić, Boban Milić, Nebojša Stupar i Nenad Rončević. Shodno statutu kluba, predsednik Upravnog odbora moći će naknadno u ovo telo da uvrsti još neke članove.

Istovremeno, članovi Skupštine većinom glasova izglasali su novog generalnog sekretara kluba, što je funkcija koju će ubuduće obavljati Božidar Beronja, ugledni advokat iz Novog Sada.

Čitava sednica Skupštine protekla je u vrlo srdačnoj i prijateljskoj atmosferi, a nakon što su se bivšem predsedniku Zoranu Šćepanoviću i njegovim najbližim saradnicima zahvalili na svemu učinjenom za klub tokom prethodne dve godine, članovi novog Upravnog odbora jasno su poručili da Vojvodina ima visoke ambicije već u ovoj sezoni i da se ubuduće može očekivati još veći napredak i prosperitet kluba na svim nivoima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • djoz

    2. septembar 2016 | 23:59

    Vidi se na slici da je poštenjačina neka u pitanju, bravo Vošo :D

  • Nbg

    3. septembar 2016 | 01:01

    Opet neka lopina

  • FKV

    3. septembar 2016 | 00:52

    Prethodnih par uprava i nayovi uprava smo i preživeli, ali ovu nećemo. Veliki sam pesimista. Članovi skupstine, ex-navijači koji ste u klubu, poneli ste ogroman teret na svojim leđima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA