Raosavljević odgovorio Petkoviću: Sram te bilo! Pričaš o interesima, a sina si zvao u reprezentaciju!

Sportski direktor Zvezde nije mogao da ostane imun na izjave bivšeg selektora SCG

  • 45

Izjava Ilije Petkovića protiv Zvezdana Terzića i Crvene zvezde uzburkala je strasti na srpskoj fudbalskoj sceni, a mnogi su ostali i zatečeni posle nje.

Jedan od onih koji se našao u čudu jeste i sportski direktor crveno-belih Blažo Raosavljević koji je medijima dostavio odgovor.

- Bio sam zatečen kada sam u medijima pročitao izjave Ilije Petkovića. Čovek koji nije nikada imao nikakve veze sa Crvenom zvezdom odjednom je rešio da komentariše koga je Zvezda dovela od igrača i kolike plate imaju igrači. Šta to njega interesuje? Čovek koji je uvek bio samo plaćeni poslušnik raznih predsednika, odjednom je stekao svoje mišljenje - rekao je Raosavljević i dodao:

- Pa, gde je Ilija Petković bio da komentariše Fudbalski savez Srbije u vreme kada su se igrači otvoreno prodavali preko reprezentacije, a on primao veliku apanažu. Zato što bi tada njegovom gazdi to smetalo. Sramota...Čovek koji je napravio najveću sramotu u istoriji srpskog fudbala kada je svog sina pozvao u reprezentaciju da bude učesnik Svetskog prvenstva da bi mu obezbedio nekakav transfer! Takav čovek priča o ličnim interesima drugih. Pa, ima li većeg licemerja od tog?

Foto: S. Pikula Foto: S. Pikula

Sportski direktor Zvezde je upitao i kog je to igrača Ilija Petković stvorio da mu daje za pravo da govori o tome šta drugi rade.

- Šta on ima sa Zvezdom da bi joj delio lekcije? Gde je taj stručnjak bio poslednjih deset godina? Šta je radio od one sramne utakmice protiv Argentine kada su ga navijači prozvali ''Šestko''. Gde je bio sem u šinjelu tadašnjeg gazde. I sada se Ilija Petković našao da komentariše nešto. Očigledno traži novog gazdu - rekao je Raosavljević i dodao:

- Evo i sada priča kako Zvezda prodaje mlade igrače. Pa, koga smo mi to prodali, osim stranca Ibanjesa i Kataija od 25 godina. Pa svi ostali klubovi su ovog leta prodali mladje igrače od Zvezde. Ali, Petković uopšte ne razmišlja svojom glavom nego izgleda i dalje priča onako kako mu narede. Petkoviću, sram te bilo!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pričaj srpski, da te ceo svet kao razume

    3. septembar 2016 | 14:42

    PODrškA raosavljeviću!

  • Sever

    3. septembar 2016 | 14:19

    SVAKA CAST BLAZO.

  • mina

    3. septembar 2016 | 14:38

    Bravo blazo ucutko si ga za sva vremena! Ajd da je Vucelic komentarisao...ali sta ovaj ima sa nama! Pravi je sestko

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA