Englezi utišali Slovačku golom u 95. minutu, Poljaci kiksnuli u Kazahstanu! (VIDEO)

Englezi došli do pobede buvkalno u poslednjoj sekundi i tako sa tri boda počinju kvalifikacije za Mundijal u Rusiji

  • 1

Fudbalska reprezentacija Engleske pobedom je počela kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine, pošto su na gostovanju savladali Slovačku sa 1:0 golom Adama Lalane bukvalno u poslednjim sekundama meča.

Utakmica je produžena za 4 minuta, ali je zbog kraćeg prekida u samoj sudijskoj nadoknadi meč dodatno produžen i nakon tih 4 minuta, pa je Engleska dobila šansu za još jedan napad. Upravo iz njega Adam Lalana je posle dobrog snalaženja u kaznenom prostoru Slovaka postigao gol za veliko slavlje Gordog Albiona i Sema Olardajsa, koji je trijumfalno započeo svoju misiju na klupi Engleza.

Odmah posle gola sudija je označio kraj, pa je to značilo i da Engleska sa tri boda započinje kvalifikacije.

Nisu briljirali Englezi u Trnavi, a više od pola sata imali su i igrača više, pošto je Martin Škrtel dobio crveni karton, odnosno drugi žuti zbog gaženja Harija Kejna u 57. minutu.

Drugi meč u grupi F završen je bez pobednika jer su Slovenci takođe poput Engleza golom u samoj završnici došli do remija u Litvaniji (2:2).

U ostalim mečevima Danska je pobedila Jermeniju sa 1:0 golom Kristijana Eriksena, dok su Poljaci propustili vođstvo od 2:0 u Kazahstanu, koji je u drugom poluvremenu stigao do izjednačenja. Azerbejdžan je savladao San Marino u gostima minimalnim rezultatom sa 1:0.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki Maus Gargamel

    4. septembar 2016 | 23:35

    Po meni gol nije trebao da se prizna. Utakmica je produzena na 4 minuta i posle 4 minuta i 10 sekundi lopta je bila na polovini terena i sudija nije hteo da svira kraj vec je pustio taj zadnji napad koji se pretvorio u gol

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA