≫ 

Vilander se opet izblamirao prognozom pred Novakov meč!

Stručni konsultant Eurosporta još jedom se izblamirao prognozom pred meč najboljeg tenisera sveta

  • 35

Novak Đoković je bez većih problema ušao u polufinale US opena, pošto mu je Conga predao meč pri vođstvu Srbina od 2:0.

>>> Đoković u polufinalu US opena: Conga ''pobegao s crte'' pre kraja! (FOTO)

Sasvim sigurno bi najbolji teniser sveta obezbedio mesto među četiri najbolja i da Francuz nije rešio da mu pruži ruku pre samog kraja meča, ali tako nešto pre meča nije mislio Mats Vilander.

Legendarni teniser, koji radi kao stručni konsultant na Eurosportu, u svojoj emisiji ''Game, set and Mats'', uoči meča je hrabro izjavio da će Conga favorit i da je bliži pobedi od Đokovića.

To i ne čudi, jer mu se ko zna koji put tako nešto dešava, i gotovo uvek pred bitne mečeve favorizuje Novakove rivale. I uvek ga Srbin ućutka na najbolji mogući način.

Međutim, Vilander ostaje dosledan i uporan u svojim prognozama. Kada god se kladi protiv, Novak ne mora da brine, jer po pravilu, uvek dokaže suprotno.

Pogledajte i najbolje momente sa meča Đoković - Conga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko cg

    7. septembar 2016 | 08:57

    Ljubomorna bitanga

  • П.ф.к

    7. septembar 2016 | 08:51

    Питање је само који је разлог ове љубоморе ,антипатија према новаку ..доста је разлога ,можда што је новак дупло бољи од њега из најбољих дана ,можда новакова људска величина ,несхватљива ароганним тениским ликовима са запада ,можда што је православни хришћанин србин ,можда ...ко зна ..можда ни он не зна !! Све у свему ,нека је здраво :))

  • Rale

    7. septembar 2016 | 08:47

    Dokazani mrzitelj Novaka Đokovića bivši teniser a i bivši narkoman (kažnjen zbog dopinga) nikako da se urazumi i prizna stvarnost. Ko je broj 1 u tenisu? Treba mu reći.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA