NEUKUSNO: Evra dresom Francuske obrisao zadnjicu na meču sa Srbijom! (VIDEO)

Televizijska kamera uhvatila je francuskog fudbalskog reprezentativca na delu

  • 1

Kamera francuske televizije uhvatila je Patrisa Evru na delu na nedavnom meču sa Srbijom u Remsu. Dok je sedeo na klupi za rezerve pored Franka Riberija, levi bek Mančester junajteda je u samom finišu utakmice obrisao zadnjicu dresom svog saigrača iz reprezentacije Matjua Valbuene, člana Marseja, i još je pri tome omirisao svoj "minuli rad".

Njegov gest naišao je na žestoku kritiku pariskog magazina "10 Sport", koji je Evru optužio za nepoštovanje nacionalnog dresa.

– Bilo je to odvratno i neukusno. Njegov gest je pokazatelj krajnjeg nepoštovanja prema zemlji u kojoj igra i čiji dres nosi. Da li bi to isto uradio i sa dresom Mančester junajteda? – zapitao se časopis.

Isto tako, "10 Sport" podseća na to da je Evra bio jedan od kolovođa igračkog bunta na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi pre dve godine, kad su se neki reprezentativci oštro suprotstavili tadašnjem selektoru Rajmonu Domeneku, a Francuska je prošla na mundijalu kao bosa po trnju.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lucky

    3. jun 2012 | 20:17

    Ako posle ovog gesta ostane u timu treba se I posrat na zastavu!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA