NIKOLIĆ: Stanje terena može da bude problem za Partizan u Čačku (VIDEO)

Trener crno-belih održao konferenciju pred duel sa Borcem

  • 7

Reprezentativnoj pauzi je kraj - vreme je za nastavak Super lige Srbije! Za Partizan sledi gostovanje u Čačku, ekipi Borca, koja se nalazi u donjem delu tabele.

Na konferenciji za medije, Nikolić je istakao da je njegovom timu prijala reprezentativna pauza

- Moram priznati da nam je jako prijala i dobrodošla pauza. Imali smo skoro ceo igrački kadar na raspolaganju. Odradili smo dobar posao kada je fizička priprema u pitanju, a probali smo da uradimo i dobar posao kada su u pitanju model i način igre, kao i ambijent - rekao je Nikolić i dodao:

- U mom prethodnom mandatu, Partizan je imao 10, 12, pa i 15 reprezentativaca. Imali smo treninge i sa osam igrača. Sada smo imali skoro ceo tim na raspolaganju i čini mi se da smo uradili korektan posao.

Partizan u prvih šest kola ima tri pobede, tri poraza i remi, dok je Borac pretposlednji sa jednom pobedom, četiri poraza i remijem.

- Borac je trenutno u donjem delu tabele. Primaju jako malo golova. Trenera (Ljubišu Dmitrovića) poznajem jako dugo, znam njegovo opredeljenje. Siguran sam da će igrati disciplinovano u odbrani i tražiti šanse za kontranapade...Stanje terena je možda problem, ali to smo već svi navikli, da infrastruktura u Srbiji nije na nivou na kome je odavno u zemljama u kojima se igra fudbal. Moramo da se prilagodimo na to i da pronadjemo rešenje i za to - rekao je Nikolić.

Utakmica u Čačku igra se u nedelju u 19.00.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bedak

    9. septembar 2016 | 14:41

    Teren,komarci,skakavci,bubamare....svi krivi samo ne oni.!!

  • Carlo Gambino

    9. septembar 2016 | 13:26

    Vec pocelo vađenje

  • dzigi bau

    9. septembar 2016 | 13:09

    Ko zna da igra znaće i u opanke i na livadi . . . Kmekmekmekmekme

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA