Kečer nije pružio ruku UFC borcu na merenju, a ovaj mu se brutalno osvetio u ringu i umalo ga zadavio (VIDEO)

Stipe Miočić odbranio titulu UFC šampiona u teškoj kategoriji, dok je CM Pank debitovao porazom u najjačoj MMA promociji

  • 3
Foto: Guliver/ Rey Del Rio/Getty Images Foto: Guliver/ Rey Del Rio/Getty Images

UFC 203 u Klivlendu doneo je neke spektakularne borbe. Stipe Miočić, domaći favorit odbranio je titulu u teškoj kategoriji, pošto je nokautirao Holanđanina Alistera Overima u prvoj rundi.

Amerikanac hrvatskog porekla je tako sačuvao pojas u teškoj kategoriji, iako je bio blizu poraza u jednom trenutku, kada je Overim plasirao snažan udarac u glavu Miočića i propisno ga uzdrmao. Pokušao je posle toga da polugom oko vrata davljenjem porazi Miočića, ali se on brzo vratio.

Ne samo da je izbegao tešku poziciju, već je uskoro uzvratio brutalnim nokautom, kada je oborio Overima na zemlju, a zatim ga dokrajčio sa još nekoliko direktnih udaraca u glavu, kojima ga je onesvestio, pa je sudija bio primoran da reaguje.

A video posted by MMA Finest (@mmafinest) on

Overim se posle meča žalio da je Miočić u jednom trenutku tapkao kada je imao polugu na vratu, ali to snimci nisu dokazali.

Foto: Guliver/ Rey Del Rio/Getty Images Foto: Guliver/ Rey Del Rio/Getty Images
Foto: Guliver/ Rey Del Rio/Getty Images Foto: Guliver/ Rey Del Rio/Getty Images

Osim glavne borbe, mnogo pažnje izazvao je debi CM Panka u UFC-u, koji se borio protiv Mikija Gala.

Bivši šampion u američkog rvanja ušao je u svet pravih borbi i odmah shvatio da je to druga dimenzija u odnosu na takozvane ''kečere'', gde je dominirao.

Pre borbe je hrabro odbio da pruži ruku Galu na merenju, a ovaj mu je to debelo naplatio u ringu.

Već posle dva minuta dobrih batina oborio ga je na zemlju i postavio mu polugu oko vrata, zbog koje je morao da tapka i traži spas od davljenja, pa je njegov debi ekspresno i neuspešno završen.

A video posted by Chase Guap (@paperchaserdotcom) on

Treća borba koja je privukla pažnju bio je duel dva izazivača i kandidata za pojas u teškoj kategoriji. Bivši šampion Fabrisio Verdum je pobedio Trevisa Brauna posle odluke sudija, a na kraju je imao i incident, kada je napao njegovog trenera, a ujedno i trenera Ronde Rouzi, čiji je Braun dečko.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zikica

    11. septembar 2016 | 23:20

    Neznam Zasto ima mnogo isfrustriranih ljudi ja obožavam MMA NAVIJAO SAM ZA STIPU ETO JA SAM SRBIN ALI ŠTO NEBI NAVIJAO ZA STIPU

  • SRLE

    11. septembar 2016 | 21:35

    Stiiiipeeee...BOOOOOG:-):-):-):-):-):-):-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA