21

Grobari pokušali preko Severa da uđu na stadion, a onda im je desetak Delija objasnilo pravi put! (VIDEO)

Nekolicina navijača Partizana pogrešnim putem je krenulo ka svojoj tribini, što je bio pogrešan potez

Navijaci Partizana
Foto: telegraf

Zanimljiva scena viđena je pred 152. večiti derbi između Partizana i Crvene zvezde na stadionu “Partizan” 

>>> SASTAVI PRED VEČITI DERBI: Grofovo iznenađenje na golu, Nikolić sa dva zadnja vezna!

Navijači oba tima polako su dolazili na stadion, s tim da su se Delije već okupile kod kapije ispod severne tribine, koja se nalazi odmah do ulaza na istočnu tribinu.

>>> HAOS PRED DERBI! 10 navijača pretuklo jednog na Novom Beogradu! (VIDEO)

Nekolicina navijača Partizana iz unutrašnjosti , očigledno koji nisu baš upoznati sa rapsoredom na stadionu, pokušala je preko rampe i tog dela gde je ulaz na Sever da dođe do  istočne tribine ili da eventualno obiđu i odu do Juga, na drugoj strani.

Malo je reći da je to bio neiskusan pokušaj. Kada su ih videli oko desetak navijača Zvezde je skočilo i zaustavilo ih, a onda su im pokazali da na svoju tribinu moraju da idu drugim putem. Nije bilo nikakvog nasilja, samo je dobio jednu ćušku i otšli sa druge strane.

Pogledajte video:

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: 152. večiti derbi, FK Crvena zvezda, FK Partizan, Navijači Crvene zvezde, Navijači Partizana
Popularni komentari
 • m
  misirac

  Tako, tako bre! Bez batina, ako ne provociraju. Objasniš momcima gde da idu. U slučaju da su samo simpatizeri kluba, moja ekipa bi ih čak i ispratila dok ne predju na sigurno. Mora da postoje kodeksi. Zna se odma’ ko su simpatizeri, a ko su navijači i šta je greška, a šta provokacija!

 • M
  Milan

  Sve bih ja ove “ćuškaše” i “momčine” bacio u rudnik na godinu dana najteže rada, pa da onda vidim da li bi se ovako kur*ili. Stoka naduvana i pijana. Dolaze na stadion da se iživljavaju i da prave nered. Sve neandertalci. Pitam se samo dal su im roditelji ponosni na to u sta su ih pretvorili?!

 • P
  Pera Kojot # 1

  Kakvi ste vi divljaci , I jedni I drugi!

foto dana

video dana