≫ 

Upucani Borivoje ima samo 18 godina, gađali ga dok je bio na terasi: Neverovatni detalji pucnjave u Beogradu! (FOTO)

Meta napada bio je Borivoje Brkić, koji je 1998. godište i već je poznat policiji i ima krivični dosije

  • 47

Žitelji Beograda bili su u šoku kada se usred bela dana dogodila pucnjava u ulici Vladimira Rolovića u Žarkovu, u kojoj je upucan navijač Partizana Borivoje Brkić.

Prema saznanjima Telegrafa meta napada je Borivoje Brkić, koji je 1998. godište i već je poznat policiji i ima krivični dosije u policiji.

On je bio na terasi u trenutku kada je pucano na njega sa ulice iz vozila u pokretu. Nije pogođen direktno, već je ga je nakon rikošeta metak pogodio u desni deo leđa.

Inače pucnjava se dogodila na samo 60 metara od vrtića koji se tu nalazi. Komšije iz kraja nisu imale informacije da je Borivoje upleten u bilo kakve kriminalne poslove.

Printskin: Google Maps Printskin: Google Maps

Prebačen je u Urgentni centar na odeljenje reanimacije. Policija uveliko traga za napadačima koji su pobegli sa mesta napada.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf
Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Ovo je ulica i mesto u kome se dogodila pucnjava:

Printskrin: Google Street View Printskrin: Google Street View

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • мкг

    21. septembar 2016 | 16:21

    И Вама што и другима (Новости, Блиц): господо Новинари није „навијач", већ „младић са досијеом". Занимање „навијач" не постоји мада знам да неки примају плату за „навијање".

  • Licimur

    21. septembar 2016 | 16:31

    A šta nas briga čiji je on navijač? Glupo je da to ponavljate...navijač,vođa navijača itd.itd. Recite fino kriminalac,diler,makro...Kakvi više navijači...

  • Bezanija

    21. septembar 2016 | 16:55

    Zasto su u soku, ako je mali ima 18 godina, a vec ima krivicne prijave? Pa ti je logican slijed dogadjaja... Ja nisam znao da nasilnici i kriminalci rijesavaju perom svoje probleme?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA