≫ 

Lalatović je priznao da se iznervirao zbog nedosuđenog penala, a evo kako su ga Delije ispratile u tunel (VIDEO)

Trener Vojvodine istakao da je njegov tim možda oštećen za penal u prvom poluvremenu

  • 4

Crvena zvezda je savladala Vojvodinu sa 4:1 u derbiju 10. kola Super lige Srbije i tako se vratila na prvo mesto na tabeli, koje je preuzela upravo od Novosađana.

Trener Novosađana Nenad Lalatović istakao je da je Zvezda zasluženo slavila, ali da je rezultat previsok, takođe je rekao i da je njegov tim možda oštećen za penal.

>>> Božović: Vieira mora da ode u crkvu (VIDEO)

- Zvezda je pokazala da je kvalitetnija u ovom trenutku i da se zasluženo vraća na prvo mesto. Dali smo maksimum, mislim da je rezultat previsok.

- Loše smo počeli, primili gol, ali posle smo uspostavili igru, dominirali, možda nam i nije sviran penal. Imali smo šanse, a onda je usledio neverovatan pad - rekao je Lalatović.

Lalatović je po izlasku sa Marakane pozdravljen aplauzom sa Severa, a takođe je dobio aplauze i na početku meča.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Premijer liga

    26. septembar 2016 | 08:50

    Lalatovic dobio aplauze sa severa zbog ocigledne igre sklanjalice drzavnom projektu.

  • bruka za Srbiju

    26. septembar 2016 | 08:48

    Lalatovic je obicno bez dlake na jeziku. Zasto sada ne sme javno da kaze da nam nisu dosudjena dva cista penala i da je sudjenje bilo skandalozno? Prosto...ili je neko uleteo na poluvremenu u svlacionicu i objasnio im kako da igraju u nastavku, ili je od starta znao u kom pravcu treba voditi utakmicu zarad drzavnog projekta..?

  • Hej-hej

    26. septembar 2016 | 17:34

    Sto tako lazete..slusao sam njegovu izjavu na terenu i nigde nije ni pomenuo penal..pomenuo je samo da nece da komentarise sudjenje,da su bili dobri u prvom pol i da su pali u drugom,da je zvezda zasluzeno dobila i da je isto tako zasluzeno prva tabeli.prvi lucaj sa penalom na 1:0 mozda ali je to bilo prilicno neubedljivo ali moze da se svira,a drugi ni govora..sad je sve ostalo sta bi bilo kad bi bilo kao aca trica.sve u svemu losa tekma

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA