NAĐ JE HTEO DA SILUJE MOJU MAJKU KAŠIKOM: Strahotna ispovest sina bivšeg fudbalera Partizana

Najstariji sin bivšeg fudbalera Partizana ispričao jezive detalje iz porodičnog doma, a kobno veče dogodilo se kada je posumnjao da ga vara sa saigračem iz kluba, posle čega je želeo da izvuče njeno priznanje

  • 94

Najstariji sin Alberta Nađa, Nemanja (20), odrekao se oca zbog zlostavljanja njegove majke, a progovorio je i o nekim detaljima iz porodičnog doma, koji su prilično uznemirujući. On je otkrio da je Albert pokušao da siluje Jelenu kašikom za cipele i da je pokušao pred njegovim očima da je uguši jastukom.

Kobno veče kada se to desilo bilo je kada je Nađ posumnjao da ga vara sa saigračem iz Partizana, posle čega je želeo da dobije njeno priznanje o tome.

>>> Albert Nađ na saslušanju u policiji!

>>> Nađ pokazao skandalozan SMS bivše supruge: Zaledićete se kada vidite šta mu je poslala (FOTO)

- Stidim se svog oca i javno ga se odričem. Želim da ga zakopam da niko više ne čuje za Alberta Nađa. Tukao je moju majku pred mojim očima i očima mog brata Nikole i male sestre Jane.

Kobne noći je iz nje pokušavao da izvuče svoju verziju istine, koju je on želeo da čuje, i tražio da prizna da li ga je prevarila s njegovim saigračem iz Partizana. Da li u prevaru spada nekoliko razmenjenih poruka ili razgovor - rekao je Nemanja Nađ za Kurir.

Printskrin: TV Pink Printskrin: TV Pink

>>> DECA NISU KRIVA ŠTO SU ŽIVA: Zašto su dve emisije i dva skandalozna gosta, uznemirila Srbiju?

- Moj otac je psihijatrijski slučaj. Imao sam 14 godina kad je pokušao da je siluje preda mnom. Skinuo joj je odeću i kašikom za cipele krenuo da je siluje, a zatim ju je tom istom kašikom tukao. I jastukom je pokušao da je guši.

- Pokušao sam da je odbranim, a on me je uhvatio za vrat i pribio uz orman. Ne znam šta mu se desilo, pa me je pustio, a nju je nastavio da bije. Preklinjao sam ga da ubije mene jer je ona potrebna Nikoli i Jani, ja ionako ne vidim. Nije prestajao, već ju je udarao u glavu. Majka je tražila da zove Hitnu pomoć, na šta je on rekao: „Bolje zovi mrtvačnicu“ - ispričao je Nemanja Nađ.

Printskrin: TV Prva Jelena Nađ; Printskrin: TV Prva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • teorija zavere

    27. septembar 2016 | 12:25

    Naravno da nemam pojma kakav je stvarno Albert Nadj, ali dete, moras da ides u privatnu srednju skolu? Moras da se operises u Barseloni, a ne u Beogradu???

  • Tunja

    27. septembar 2016 | 12:37

    Ajde mali ne izmisljaj bljuvotine

  • Moje S Ime

    27. septembar 2016 | 12:34

    Mali je na mamu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA