SEKS SKANDAL: Sisata plavuša u krevetu "spremala" Boatenga za EURO (FOTO)

Prvotimac Bajerna prevario nevenčanu suprugu, sa kojom ima dvoje dece, sa seks-bombom Đinom Lizom Lohfink

  • 3

Seks skandal kao uvertira za Evropsko prvenstvo! Reprezentativac Nemačke i prvotimac Bajerna Džerom Boateng  imao je više nego zanimljive pripreme pre dolaska u poljski Gdanjsk u kom se nalazi baza "pancera".

Ako su Boatengu bile teške noge na okupljanju u Gdanjsku, onda selektor Jokaim Lev za to može da krivi sekspilnu plavušu Đinu Lizu Lohfink. Boateng je noć pred odlazak u Poljsku proveo u naručju prsate nemačke starlete, koja se bavi i modelingom.

U najtiražnijem nemačkom dnevniku "Bildu" su osvanule paparaci fotografije Boateng i Đine Lize, a skandal dobija na dimenziji, jer nemački defanzivac već nekoliko godina živi sa nevenčanom suprugom sa kojom ima dvoje jednogodišnjih blizanaca.

- Čim je čuo da sam u Berlinu, insistirao je na sastanku. Našli smo se u dva sata ujutro u baru mog hotela. Šta smo učinili nakon toga? Otišli u sobu! - izjavila je Đina Liza.

U društvu plavokose seks-bombe Boatenga su u sitnim noćnim satima primetili i brojni svedoci.

Njegov agent Jerg Nojbauer je za "Bild" kratko prokomentisao:

- Šta koji igrač radi u svoje slobodno vreme i sa kojim se prijateljima druži - nije na meni da komentarišem, a mislim da nije ni na vama. Boateng je odrasla osoba, a utakmica sa Portugalijom je tek za nedelju dana.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • orao belotrepan

    6. jun 2012 | 12:35

    otisla devojka da zaradi neki euro opustajuci zagorele fudbalere i sada svabe prave skandal od toga. stvarno bez veze :)

  • trt

    7. jun 2012 | 13:11

    Bravo Boateng!! Mala je vrh!

  • Vrnjacka banja

    7. jun 2012 | 11:20

    Sad ima da igra kao navijen, znaci Nemacka osvaja :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA