Grujić oduševljen debijem na legendarnom stadionu: Uživao sam na Enfildu (VIDEO)

Srpski reprezentativac za vikend odigrao prve minute u šampionatu na čuvenom stadionu

  • 1

Fudbaler Liverpula Marko Grujić izjavio je da je uživao u svom debiju na legendarnom stadionu "Enfild".

Bivši igrač Cvene zvezde je svoje prve minute u dresu "crvenih" u takmičarskom meču upisao protiv Derbija u Liga Kupu, ali u subotu je Grujić prvi put istrčao na travu "Enfilda" u pobedi nad Hal sitijem. Mladi vezista je odigrao poslednjih 16 minuta u ubedljivom trijumfu (5:1) domaće ekipe.

- Svaki igrač i čovek na stadionu je uživao u utakmici. Interesantno je kada uđete sa klupe, lep je osećaj. Bio je to moj prvi meč na "Enfildu" i osećam se neverovatno. Slušao sam o atmosferi i gledao neke utakmice pre nego što sam potpisao. Igrali smo odlično, postigli tri gola u prvom poluvremenu i nastavili u istom ritmu u drugom. Ali primili smo jedan i pokušaćemo da popravimo prekide, to je nešto gde možemo da napredujemo - izjavio je Grujić.

Menadžer Liverpula Jirgen Klop je pohvalio partiju Grujića posle meča sa Derbijem, pa ne čudi što je nemački stručnjak i u duelu sa Halom nastavio da pruža šansu srpskom reprezentativcu.

- Svestan sam da svi fudbaleri Liverpula trenutno igraju sjajno, a naročito igrači na mojoj poziciji. Drago mi je da sam dobio minute i bio deo ove pobede. Nastaviću da radim naporno- zaključio je 20-godišnji Grujić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA