≫ 

Odličan rezultat pred revanš: Čukarički se nasmejan vraća kući iz Slovenije!

Omladinci Čuke odigrali 1:1 u Domžalama, u prvom meču kvalifikacija za LŠ

  • 2

Omladinci Čukaričkog su korak bliže narednoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto su u Sloveniji odigrali 1:1 protiv Domžala!

Strelac za domaći tim bio je Marko šarić u 63. minutu, dok je domaćin poveo preko Žužeka u 54. minutu.

Brđani su igrali u sledećem sastavu: Ćulibrk, Radić, Zorić, Mašović, Šapić, Jovanović, Milojević, Mehmedović, Šarić, Marko Ilić i Veličković, a u igru su sa klupe ušli Preljević, Radić i Stefan Ilić.

Šef stručnog štaba omladinaca Čukaričkog Mihajlo Jurasović zadovoljan je igrom svojih fudbalera na početku kvalifikacija za Ligu šampiona i kako je rekao veruje da će njegova ekipa u revanš utakmici izboriti plasman u narednu fazu.

- Upozoravao sam da će ova utakmica biti teška. Nadao sam se da ćemo pobediti, ali s obzirom na to da oni imaju iskustva u ovom takmičenju, a da je nama prvi susret s ovakvom vrstom takmičenja mogu da budem zadovoljan kako igrom, tako i rezultatom. U prvom poluvremenu smo imali tremu i mali pritisak, ali u drugom je bilo sve kako bi trebalo. Imali smo nekoliko šansi koje je trebalo da iskoristimo, ali su isto tako i oni imali. Čestitao bih svojim igračima na požrtvovanoj borbi. Mislim da ćemo u revanšu u Beogradu sve ovo privesti kraju na dobar način - rekao je Jurasović novinarima nakon utakmice.

Foto: fkčukarički Foto: fkčukarički

Kapiten ekipe s Banovog brda Stefan Šapić pogodio je stativu na početku drugog poluvremena i kako kaže ne može da prežali što nije postigao gol.

- Pokušali smo u drugom poluvremenu da stisnemo posle nešto lošije igre u prvom. Imao sam tu jednu šansu... Ne mogu da prežalim što nisam postigao gol. Ipak, posle smo uspeli da dodjemo do izjednačenenja. U revanšu u Beogradu očekujem da pokažemo šta sve znamo - rekao je Šapić.

Revanš meč je na programu 19. oktobra na Banovom Brdu, a Čuka će, ukoliko eliminiše Domžale, igrati sa boljim iz dvomeča Rozenborga i AIK-a. Prvi meč završen je bez golova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrki

    28. septembar 2016 | 21:19

    Brrrrrrrrrrrdjaàaaaniiiii

  • SOKI P.F.C. PRIJEDOR

    29. septembar 2016 | 09:20

    A ko je bio gostujuci tim posto se u tekstu navode dva domacina?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA