Oglasio se Ješić o optužbama da je iznuđivao novac od fudbalera!

Trener tvrdi da je cela izjava izmišljena afera

  • 2

Srpski trener Miodrag Ješić oštro je demantovao navode francuskog fudbalera Fabijena Budarena, kog je trenirao 2008. godine u Liteksu.

Budaren je rekao da mu je Ješić tražio da novac da bi igrao, a Ješić je najavio tužbe protiv medija koji su tu izjavu preneli, istakavši da se radi o izmišljenoj aferi u momentima kada pregovara sa navodno pet klubova.

- Svima koji me poznaju jasno je da sam u karijeri imao mnogo problema upravo zbog toga što se nisam bavio takvim stvarima i javno sam govorio o tome. Imam 57 godina, preko dve i po decenije sam trener, radio sam na tri kontinenta i ikad nisam došao u situaciju da uđem u fizički kontakt s igračem. Dakle, pored tvrdnje da sam mu tražio novac, laž je i da me je udario tokom boravka u Dubaiju. Pa da je to zaista tako, da li zaista mislite da niko o tome ne bi napisao ništa punih osam godina - rekao je Ješić za "Kurir".

O čitavoj situaciji svoj stav je izneo i Sindikat profesionalnih fudbalera Nezavisnost.

"Svako ko poznaje Miodraga Ješića zna da je čestit čovek i da je izjava francuskog fudbalera lažna i nemoralna... Ova izjava francuskog fudbalera je dokaz da i među igračima ima onih koji nisu vredni nikakve pažnje," poručeno je na Fejsbuk stranici SPFN.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Babakaj

    29. septembar 2016 | 12:37

    Ma da malo sutra mu verujem

  • NOLAN SMIT SA ZVUKOM SIRENE ZAKOPAO FRANJEVCE USRED ARENE

    29. septembar 2016 | 21:48

    VRATI TE PARE I NE DIPR,NEPISMENI.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA