TEO IMA NASLEDNIKA! Pogledajte kako srpski klinac cepa 12 trojki za 24 sekunde! (VIDEO)

Morate zapamtiti ime - Mateja Gorunović

  • 14

Naporan rad i posvećenost još od malih nogu trebalo bi da se isplati Mateji Gorunoviću, 14-godišnjem košarkašu, koji je očigledno vrlo talentovan.

Još pre dve godine je to moglo da se vidi, i tada pokazao izuzetnu zrelost u igri nekarakterističnoj za njegov uzrast. Zbog toga su ga i prozvali novi Miloš Teodosić, a inače je imao priliku i da upozna jedinstvenog kapitena naše reprezentacije.

Sada je Mateja uspeo da na kraju treninga ubaci po 12 brzih trojki u nizu za 24 sekundi... i to dva puta!

Pogledajte i sami:

On je ponikao u rodnom Vlasotincu u školi košarke gde je radio njegov otac Slavoljub koji i dan danas radi sa njim, a jedno vreme je proveo u Zdravlju iz Leskovca.

Mateja je sa ocem nastavio da trenira, stekao je i dosta internacionalnog iskustva igrajući u ruskom Himkiju i turskim Trabzonu i Ačibademu, gde je Slavoljub radio kao trener.

- Danas je Mateja sa svojih 14 godina i 5 meseci vrlo blizu prelaska u jednu ozbiljnu domaću košarkašku sredinu gde bi trebalo da u sledećih nekoliko godina ekspresno dođe do seniorske košarke i srpske reprezentacije - tvrdi Slavoljub.

Do tada, Mateja nastavlja još upornije da trenira u uslovima kada je još bez kluba i mogućnosti da u ovom trenutku dokaže svoj vrhusnki talenat.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA