≫ 

Tole vadi keca iz rukava i ponovo postaje jedan od najvećih moćnika srpskog fudbala!

Bivši predsednik crno-belih jedan od glavnih kandidata za novog predsednika crno-belih posle dve neuspele izborne Skupštine

  • 9
Foto: partizan.rs Foto: partizan.rs

Posle prave agonije Partizana kada su u pitanju izbori za predsednika i novo rukovodstvo, nazire se spas u vidu bivšeg predsednika FSS-a, Tomislava Karadžića.

Popularni Tole je već obavljao funkciju predsednika crno-belih jednu sezonu pre nego što je postao prvi čovek srpskog fudbala. Važio je za kandidata i u decembru, nakon ostavke kompletne uprave posle ispadanja od Augzburga.

Žurnal piše da je FSS uspeo da reši problem između opozicije i pozicije u klubu i da su se sukobljene strane ujedinile obe strane, jer se njegovo ime kao kandidata za predsednika pominje i u struji oko Žarka Zečevića i u krugu oko Nenada Bjekovića.

Takođe, Karadžića vole i navijači Partizana, koju su mu često skandirali ime na tribinama, kada god se pojavi u Humskoj, a čak je postojao i barjak sa njegovim likom na južnoj tribini.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laf

    5. oktobar 2016 | 12:31

    Zasluznijeg pojedinca koji bi dosao na predsednicko mesto Partizana nema...Ono sto je on uradio za taj klub svrstava ga iznad svake konkurencije.

  • CZV

    5. oktobar 2016 | 13:55

    Tole im je najzasluzniji za tolike titule,da ga izaberu za predsednika je najmanje sto mogu da ucine za njega :-D

  • GROBARČINA

    5. oktobar 2016 | 15:30

    Ko je bre otišao iz uprave kada smo ispali od Augsburga,oni su samo zamenili mesta I fotelje,jedino je menadzerka marketinga sama otisla I trener koga su zamenili

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA