≫ 

ZVEZDA OTELA IGRAČA PARTIZANU: Prošle godine je zatrpao crno-bele i imao tripl-dabl! (VIDEO)

Crveno-beli doveli plejmejkera koji je donedavno igrao za Metalac, a koga je silno želeo i Partizan

  • 93

Talentovani mladi reprezentativac Srbije, Petar Rakićević (21,204) potpisao je u sredu trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom i odmah otputovao sa ekipom u Zadar. On je pre samo nekoliko dana bio na korak od prelaska u Partizan, prema nekim nezvaničnim informacijama.

Rakićević koji je visok 204 centimetara, igra na pozicijama plejmejkera, visokog beka i krila, a sa šampionom ABA lige i KLS potpisao je u sredu trogodišnji ugovor.

Jedan od najtalentovanijih igrača na svojoj poziciji u svom uzrastu, odmah je sa ekipom otputovao u Zadar, gde će crveno-beli u trećem kolu ABA lige gostovati domaćem timu u četvrtak. Zvanično predstavljanje pred beogradskom publikom Petar će imati u nedelju kada Crvena zvezda dočekuje Megu.

Petar je ponikao u Prokuplju (rođen 4.juna 1995.godine) gde je napravio prve košarkaške korake, a nakon dvogodišnjeg boravka u Čačku, od 2014.godine nastupao je sa velikim uspehom za ekipu „Metalca".

Foto: Kkcrvenazvezda.rs Foto: Kkcrvenazvezda.rs

Protekog leta bio je saigrač Marka Gudurića i Nikole Rebića u selekciji Srbije na EP za igrače do 20 godina, na kome je naš nacionalni tim osvojio zlatnu medalju.

Novi igrač crveno-belih je u prethodne dve sezone bio jedan od najboljih igrača kluba iz Valjeva, a prelaskom u redove šampiona spreman je za veći izazov i razvoj kroz rad u sistemu KK Crvena zvezda Telekom i nastupe na velikoj evropskoj sceni.

Podsetimo, Partizan je bio na pomolu potpisivanja Rakićevića pre nekoliko dana, ali je on na kraju završio u taboru večitog rivala.

Protiv Partizana je imao veoma zapaženu partiju, jer je ubacio 13 poena. Tokom sezone imao je 6,8 poena u proseku 4,8 skokova. a posebno je upečatljivo bilo jedno zakucavanje.

Na finalnom turniru Kupa Radivoja Koraća u Nišu imao je tripl-dabl 25 poena,11 skokova, 10 asistencija protiv čačanskog Borca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    5. oktobar 2016 | 12:46

    Nije zvezda,vec Vucic...pogledajte hemijsku kojom je potpisao

  • Grobari

    5. oktobar 2016 | 13:27

    Želim ti da ukrstiš prednje. Pozdrav.

  • Zvijer

    5. oktobar 2016 | 12:43

    Pogledajte hemijsku sns kojom je potpisao ...koja smo mi drzava...smehotresno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA