≫ 

Navikavajte se na ovo: Durentula, Kari i Tompson rasturili Kliperse 45 razlike! (VIDEO)

Voriorsi demonstrirali silu na početku predsezone

  • 3

Iako je do početka NBA lige ostalo još dvadesetak dana, Golden Stejt je već na početku predsezone poslao jaku poruku ostatku lige da će se za sve oni pitati.

Voriorsi su u pripremnom meču protiv rivala iz zapadne konferencije, Los Anđeles Klipersa, demonstrirali moć koja se najbolje ogleda u konačnom rezultatu duela "mačke i miša" u Ouklendu - 120:75!

Dakle, 45 razlike u plusu za tim Stiva Kera koji može zadovoljno da trlja ruke zbog činjenice da ne samo na papiru, već i u praksi raspolaže ubojitim sastavom pojačanim od ove sezone Kevinom Durentom, koji se pridružio ionako superiornoj trojci: Kari, Tompson, Grin.

Foto: Tanjug/Ap Foto: Tanjug/Ap

Tomspon je sa 30 poena bio najefikasniji u demoliranju Klipersa, Durent je imao zapažen "olraund" doprinos: 21 poen, 7 asistencija i 7 skokova, Kari je dodao 14 poena i 5 asistencija, dok je Grin u statističke kolone uneo 8 poena, 9 skokova i 5 asistencija.

Razlog ovakvog "šoutajma" vicešampiona, sem toga što je u pitanju ekipa koja svakom rivalu može isporučiti poena "koliko hoće", leži i u činjenici da je to bio prvi meč pred svojim navijačima, pa je motiv bio na najvišem nivou, ali i zbog toga što su prethodni meč sa Torontom izgubili, pa su želeli da se iskupe za taj kiks.

Vredi reći i to da su prve violine Klipersa Pol, Grifin i Džordan igrali manje od dvadeset minuta svaki, pa je i to razlog što su gosti doživeli debakl.

Kako bilo, jasno je da ćemo ovakve predstave Golden Stejta gledati i kad krene sezona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    5. oktobar 2016 | 18:47

    Svaka cast, najjaci su. Od sada cu navijati iskljucivo protiv nijh.

  • Nikola

    5. oktobar 2016 | 20:37

    Nek sad djuska dzordan

  • Ime

    6. oktobar 2016 | 20:08

    Velike šanse da osvoje titulu, ali neće oboriti rekord u pobedama u sezoni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA