≫ 

Bolji je od Totija, Kasiljasa i Raula! Samo TROJICA igrača u Evropi su odigrala više utakmica od Saše Ilića za svoj tim!

Kapiten Partizana nalazi se iza klupskih legendi Junajteda, Milana i Intera

  • 27

Legendarni fudbaler Partizana Saša Ilić odigraće u subotu 791. meč u crno-belom dresu i time se izjednačiti sa Momčilom Vukotićem na prvom mestu igrača sa najviše utakmica.

>>> KO JE TAJ MALI, ŠTO NOSI 22? Najjače izjave igrača Partizana o Saši Iliću! (VIDEO)

Međutim, ako niste znali, Ilić je jedan od petorice aktivnih igrača u Evropi sa najviše mečeva za svoj tim. Ima više odigranih mečeva od Ćavija iz Barselone (767)  legende Rima, Franćeska Totija (764), legende Real Madrida Raula (741) i Iker Kasiljasa (725)

>>>Partizan prodaje ulaznice sa potpisom Saše Ilića

Međutim, trojica su ispred njega. To su legenda Mančestera Rajan Gigs sa 963 utakmice za Junajted, pa onda Paolo Maldini sa 902 u dresu Milana, i na kraju Havijer Zaneti 858 u dresu Intera.

Ipak, pošto će igrati i ovu sezonu nema sumnje da će Ilić odigrati još devet mečeva, a i više i tako ući u klub 800+ kao jedan od četvorice u Evropi.

Printskrin: fkpartizan Printskrin: fkpartizan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    7. oktobar 2016 | 11:02

    Legenda

  • Gate4

    7. oktobar 2016 | 12:26

    Svi u Hram u subotu! Partizan-PAOK

  • Dane

    7. oktobar 2016 | 11:07

    Sale Ilić je priča o ljubavi prema klubu, nema veze sa činjenicom šta je ko osvojio, a Sale jeste osvojio mnooogo titula. Bio je i ostao legenda, i kao fudbaler o kao čovek. Inače, ako bih se spustio na nivo nekih ovde, dovoljno je da napišem da je bezbroj derbija (pa i poslednji) upravo on rešio. Ipak, ponavljam, ovde je reč o ljubavi prema klubu. To je za ogroman respekt. Zato, znajte, da ako nemate dovoljno ljubavi prema svom klubu, nećete je nikad nadoknaditi mržnjom prema protivničkom. Neki ovde treba da rade na sebi, da puste Saleta, i nauče da vole bolje tu svoju Zvezdu, umesto da nadoknadjuju manjak svoje ljubavi mržnjom prema Partizanu. Tada će tek razumeti priču zvanu Saša Ilić.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA