Subotić se vraća posle pola godine na teren, hoće u Premijer ligu!

Bivši reprezentativac Srbije se uspešno oporavlja i njegov povratak radu sa ekipom očekuje se ovog meseca

  • 1

Fudbaler Borusije iz Dortmunda Neven Subotić vratiće se uskoro na teren posle povrede rebara i tromboze ruke, pošto je krenuo sa individualnim trenizima.

Subotić od aprila nije odigrao nijedan meč za "milionere", ali se sada uspešno oporavlja i njegov povratak radu sa ekipom očekuje se ovog meseca.

- Dobio sam zeleno svetlo lekara i uskoro ću moći da dajem 100 odsto na terenu - rekao je Subotić, koga su letos medicinski pregledi sprečili da pređe u engleski Midlzbro, nakon što trener Borusije Tomas Tuhel ne računa na njega.

- Moj cilj je uvek bio da igram. Videću gde će to biti. Engleska i Premijer liga me privlače, igra se snažan i brz fudbal. Moji zastupnici su u pregovorima - poručio je srpski fudbaler.

Subotić je svojevremeno bio jedan od najtalentovanijih štopera sveta, ali su ga povrede sputale da iskaže pun potencijal.

Za reprezentaciju Srbije odigrao je 36 utakmica i dao dva gola, ali je odlučio da se povuče iz nacionalnog tima pre tri godine.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobar21230

    7. oktobar 2016 | 20:21

    Ajde u reprezentaciju ako si covek i pravi srbin

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA