ABA liga već kaznila Partizan zbog navijača

I to zbog neodgovornog ponašanja pristalica crno-belih u Skoplju, a ne u Beogradu

  • 26

Košarkaši Partizana perfektno su startovali u novoj sezoni ABA lige. Imaju, po običaju, i sjajnu podršku vernih navijača, i to su činjenice koje su postale konstanta poslednjih godina, ali postala je praksa i  to da klub plaća kazne zbog neodgovornih postupaka svojih pristalica.

>>> Grbović brutalno isprozivao Pekovića: Džabe ti i mišići i tetovaže kada nemaš hrabrosti!

Prethodnih sezona srpski viceprvak se naplaćao zbog "sitnih" ispada navijača, a i ove će, kako stvari stoje, ako se po jutru dan poznaje...

Naime, na adresu beogradskog kluga stiglo je obaveštenje iz centrale takmičenja da se Partizan kažnjava novčano sa 1000 evra zbog ubacivanja tvrdih predmeta u teren navijača tokom meča drugog kola protiv MZT-a u Skoplju.

Za svaki naredni takav ispad kazna će se udvostručiti, a ako se bude ponavljao slede i rigoroznije sankcije, opomenuti su u Partizanu.

Crno-beli upravo u Makedoniji igraju naredni meč ABA lige, protiv novajlije u ligi Karpoš Sokola, i to je prilika da se fanovi najtrofejnijeg kluba na ovim prostorima, a sigurno će ih biti i tamo, prikažu u boljem svetlu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dane

    10. oktobar 2016 | 12:25

    A crveni državni projekat neće da kazne. Nema veze, neka svako radi svoj posao. Gazi samo, Partizane, šampione Evrope. Crveni Ideaši Krcunovići iz Železnika sa prodatim grbom i turskim imenom mogi samo da plaču. Svi u Skoplje po novu pobedu!

  • Звезда

    10. oktobar 2016 | 08:24

    Уф. Да нисте претерали са тако "великом" казном? Докле ће неко да их штити? Само им је казна да играју без гледалаца. Добро, може ужа родбина, али да буду мирни. Као на фудбалу.

  • Zika Zivac

    10. oktobar 2016 | 09:35

    Kaznjavaj,zatvaraj!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA