≫ 

ĐURĐEVIĆ HEROJ: Urošev het-trik odveo "orliće" u baraž za Evropsko prvenstvo!

"Orlići" na korak do Evropskog prvenstva!

  • 7

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je Sloveniju sa 3:1 u poslednjem kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, zahvaljujući čemu je obezbeđen baraž.

SRBIJA - SLOVENIJA 3:1

(Đurđević 8, 25pen, 86pen - Lotrič 19)

Stadion: Metalac, Gornji Milanovac. Sudija: Mate Kalkavan (Turska).

SRBIJA: V. Milinković Savić - Gajić, Filipović, Veljković, Ristić (od 29. Antonov) - Lukić (od 56. Mihajlović) - Živković (od 67. Bjelica), Grujić, S. Milinković Savić, Gaćinović - Đurđević.

SLOVENIJA: Sorčan - Šme, Kavčić (od 78. Bajde), Krajnc - Stojanović, Balkovec (od 74. Zahović), Stanković, Bajrić - Črnigoj, Šporar, Lotrić (od 58. Hotič).

"Orlići" su napravili veliki korak ka turniru koji će se u Poljskoj održati 2017. godine, i to sa druge pozicije grupe 2 sa 23 bodova, Italija je prva sa 24.

Junak pobede je trostruki strelac Uroš Đurđević, koji je mrežu prvo zatresao u osmom minutu slalomom kroz odbranu, a zatim je u 25. materijalizovao penal, pošto je oboren Sergej Milinković-Savić u šesnaestercu.  U međuvremenu je Slovenija izjednačila pošto je jedan dupli pas potpuno poremetio defanzivu "orlića", a strelac je bio Lotrič.

>>>FRKA POSLE BRUTALNOG FAULA: Umalo tuča Gaćinovića i trenera Slovenije! (VIDEO)

>>>Bizarne povrede ljubimaca Zvezdaša na meču sa Slovenijom!

>>>SLALOM, PA GOL: Slovencima se zavrtelo u glavi od Uroša Đurđevića! (VIDEO)

Završnicu poluvremena obeležilo je koškanje zbog brutalnog faula nad Đurđevićem, najratoborniji je bio Gaćinović, ali su se strasti brzo smirile. Nastavak je bio miroljubiv, dugo je selektor Sivić samo čuvao rezultat, a pred kraj je Đurđević sve dileme razrešio, u 86. minutu. Ponovo je dosuđen penal, Gaćinović je iznudio faul nespretnog Stanković, a golgeter Partizana je natrčao nakon odbrane golmana Slovenije za konačnih 3:1.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera_kojot_super_genije

    11. oktobar 2016 | 19:50

    E moja Zvezdo,uzimas kojekakve strance,a nasu decu neces !!!!!!!

  • Kadu

    11. oktobar 2016 | 19:29

    Opaaa Djurdjooo

  • Krcun,Idea,Prosinecki

    11. oktobar 2016 | 19:06

    Sada ce ovi iz propalog drzavnog projekta da kazu "namestaljka" Zika Zivac,Zvezda,i jos neki nece veceras nista komentarisati,mozemo imati lepu vece,cestitam pobedu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA