Anđus isprozivao predsednika odbojkaškog saveza koji nije glasao protiv Kosova (VIDEO)

Nenad Golijanin je odlukom da bude uzdržan razbesneo voditelja emisije KCN sport i njegovog gosta, takođe novinara, Milovana Jovanovića

  • 16
Dejan Anđus Printskrin: Youtube/TVKopernikus

Novinar Kopernikus televizije, Dejan Anđus, koji utorkom vodi emisiju KCN Sport, posvećenim aktuelnim sportiskim dešavanjima, pričama iz kuloara, i kako on voli da kaže ''kvazi-političkim temama'', imao je u poslednjoj emisiji i poruku za predsednika Odbojkaškog saveza Srbije.

>>>SKANDAL: Srbija nije glasala protiv prijema Kosova u Svetsku odbojkašku federaciju!

>>> Predsednik Odbojkaškog saveza Srbije objasnio zbog čega nije glasao protiv prijema Kosova u FIVB

Naime, vest da Srbija nije glasala protiv prijema Kosova u Svetsku odbojkašku federaciju, ozbiljno je iznervirala Anđusa i njegovog gosta, takođe novinara, Milovana Jovanovića i žestoko su kritikovali Nenada Golijanina, predsednika OSS, koji je na samitu u Argentini da ne glasa protiv.

- Neverovatan potez, svi Savezi imaju instrukcije od Vlade Srbije da uvek glasaju protiv prijema Kosova bilo gde. Takve intstrukcije dobio je i Odbojkaški savez. Nenad Golijanin, predsednik Saveza, koga je stavio Boričić na svoje mesto, došao je na ideju da bude neutralan, iako je Španija jedina glasala protiv prijema Kosova u odbojkašku federaciju. Kada je već Španija rekla ne, on kaže da odbojkaški savez neće glasati ni za ni protiv. Majstore, glasao si za!

Printskrin: Youtube/TVKopernikus Printskrin: Youtube/TVKopernikus

- Onda nastavlja, ''Kao Srbin, rođen u Srbiji, ne mogu da prihvatim da se otima deo teritorije moje zemlje''. Osim kad glasaš. ''A kao sportista ne želimo da zabranimo mladim momcima da se bave sportom'' - pa mogu ja da kažem da su mladi momci iz OVK, ali su na suprotnoj strani.

- Ne znam zbog čega ga odmah nisu smenili za ovo već danas. Da bude pozvan na informativni razgovor i da dekretom ministarstva bude razrešen - zaključio je Anđus.

Ubacio se Milovan Jovanović, koji ističe da bi u bilo kojoj drugoj državi bio smenjen i pre nego što sleti na aerodrom.

Ovo da je uradio neko iz neke države u okruženju, da ne pominjemo Nemačku i takve sile. Da je ovo uradio neko u Hrvatskoj, Sloveniji, Crnoj Gori... On ne bi stigao da doleti i već bi bio smenjen. Tvrdim da bi mu bio zabranjen ulazak u zemlju, a možda bi bio i uhapšen - proučio je Jovanović.

Pogledajte i sami njihovo izlaganje o Golijaninu.

A pogledajte i celu emisiju:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ☆☆☆

    12. oktobar 2016 | 15:23

    Prvi put da je ovaj u pravu i da kaže nešto pametno.

  • Nebojsa

    12. oktobar 2016 | 16:34

    Konacno nesto i normalno i pametno od njega!

  • Solomon Bičakčić

    12. oktobar 2016 | 17:01

    Trenutno najkvalitetniji show program na svim televizijama ...Čovek iz emisije u emisju rapidno napreduje .Prođe mi 2 sata ko ništa ,a lepo se nasmejem.Ovi profi tv cirkuzanti moraju da uče od njega

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA