KRISTIJANU NEĆE BITI DOBRO: Ronaldova bivša snimala sebe uživo kako se tušira, pa počela da meša guzom kao luda (VIDEO)

Marokanska manekenka iz dana u dan oduševljava, ali i zaprepašćuje svoje fanove, koje je stekla posle objave da je bila u vezi sa portugalskom zvezdom

  • 7
Foto: Guliver/Dan Mullan/Getty Images Foto: Guliver/Dan Mullan/Getty Images

Kristijano Ronaldo ima bogat ''dosije'' kada su u pitanju bivše devojke. Imao ih je na gotovo svim kontinentima, različitih nacija. Među njima je bila i jedna Marokanka, manekenka Amal Saber, koju je prema njenim kasnijim izveštajima ''pokupio'' u jednom restoranu, gde ju je prvo šarmirao, pa zatim odveo u svoju vilu.

>>> Ispovest marokanske manekenke: Šta mi je sve Ronaldo radio u krevetu do 5 ujutru (FOTO)

Bilo je to u trenucima kada mu je bilo mnogo teško posle raskida sa Irinom Šajk, pa je tražio utehu u drugim ženama i nije mnogo mario da li će to kasnije procureti u medijima.

Njoj je posle toga popularnost skočila na društvenim mrežama, gde su počeli da je prate mnogi fanovi Portugalca. Ona ih nije razočarala, već naprotiv.

Foto: Facebook.com/Amal Saber Foto: Facebook.com/Amal Saber
Foto: Facebook.com/Amal Saber Foto: Facebook.com/Amal Saber

Objavljuje veoma provokativne snimke, a poslednjim je možda i preterala i prešla granice dobrog ukusa. No to njenim fanovima nije smetalo.

Naime, ona je snimala sebe uživo kako se tušira. Skinula se u provokativni beli kupaći, popila šampanjac, i počela da trlja svoje telo sapunicom, a zatim da vrcka guzom u taktovima arapske muzike, pa čak i da zavlači ruke u donji veš da sve delove tela lepo opere.

Pogledajte i taj video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA