Spektakl u najavi: Partizan - Budućnost igraju u Hali sportova

Zbog zauzetosti hale derbi ABA lige biće odigran na kultnoj novobeogradskoj lokaciji

  • 14

Košarkaši Partizana preseliće se na novi Beograd, pod svodove kultne Hale sportove, sada hale "Ranko Žeravica", doduše samo za jedan meč ABA lige. Za sada.

Crno-beli će 29. oktobra, u okviru sedmog kola regionalnog takmičenja, na pomenutoj lokaciji ugostiti ekipu Budućnosti, saopštio je beogradski klub.

Razlog je zauzetost hale "Aleksandar Nikolić" u kojoj će tog vikenda biti održan međunarodni turnir svetske taekvondo federacije.

Naravno, Hala sportova je mesto koje je za Košarkaški klub Partizan druga kuća, hala u kojoj su generacije crno-belih košarkaša bili akteri istorijskih mečeva, i mesto gde Partzan, vrlo često, i danas igra svoje mečeve kao domaćin.

Posle četvrte runde i Partizan i Budućnost su neporaženi, a videćemo da li će maksimalan učinak zadržati i do međusobnog duela.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда

    12. oktobar 2016 | 21:21

    Што би био спектакл? Будућност је много јача. 15-20 разлике за њих. То што су победили у прва 4 кола много слабије екипе, није мерило.

  • Laf

    13. oktobar 2016 | 11:00

    Sinoc sam gledao Buducnost iz razloga da vidim o kakvoj ekipi se radi...Troma ekipa koja pali na kurblu sa istrosenim amerima,bilo je dovoljno da i jedan osrednji tim trkacki potentan i agilan pokaze da tu nema materijala za nesto vise da se nadaju.Zvezda sa svojom igrom koju forsira ima da ih prezalogaji a u ovom susretu cak vidim i Partizana kao favorita...kao sta sam i ranije pisao,vise na papiru nego li na terenu jaki.Savovic i Nikolic jedino vuku sve ostalo sporohodna...ekipa sa D2 gorivom na pogon.

  • Ljupce

    13. oktobar 2016 | 16:12

    Kad je utakmica Partizan Buducnost bila spektakl???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA