SAZNAJEMO: Lekić i Pavlović stižu na Karaburmu, prave evropski OFK Beograd!

Darko Spalević prvo pojačanje, predvodnik talasa koji će parirati Partizanu i Zvezdi naredne sezone

  • 1

Bomba na fudbalskom nebu Srbije. Dvojac fudbalskih radnika Žarko Pavlović i Dragoljub Lekić koji su preporodili i vratili stari sjaj Radničkom iz Kragujevca, a zatim oterani iz kluba pred kraj ove sezone, dolaze u glavni grad da naprave drim tim od OFK Beograda. Kako saznajemo, sledeće sezone će "romantičari" imati jedan od najjačih timova u ligi i biti među glavnim kandidatima za izlazak na evroscenu.

Pominjalo se prethodnih nedelja da će oterani tandem iz Kragujevca stići u Smederevo, gde bi preuzevši klub koji je najveći rival Kragujevčanima upravo dokazali koliko su sposobni.

Pavlović i Lekić će ipak u prestonici, na čelu tima koji ima jednu od najboljih baza mlađih kategorija u regioni pokušati da na duže staze probaju da naprave tim koji može da se umeša u šampionsku trku, a što im je raznoraznim igrarijama onemogućeno na "Čika Dači".

Odličnu školu, nadogradili bi sa najboljim igračima domaće lige, a saznajemo da su prve dve laste najbolji strelac domaće Superlige Darko Spalević i reprezentativac do 19 godina Aleksandar Čavrić koji je u decembru najavljivan kao pojačanje Crvene zvezde.

Njih dvojica već imaju obezbeđenu finansijsku podršku, pa je jasno da će tokom prelaznok roka, osim kod Partizana i Crvene zvezde najveća transfer ostvarenja biti vezaivana za Karaburmu.

Logično, Omladinski stadion, koji se našao u nemilosti grada i koji bi mogao da izgubi status superligaškog stadiona, sa novim ljudima na čelu kluba doživeće pravu renesansu.

(S. Milošević)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    8. jun 2012 | 10:46

    Uuuuu jeeeee, kako optimistički zvuči ova vest. Odavno nešto ovako pozitivno i navijački ne pročitah ni u jednim novinama. Aj nek je sa srećom. Šta reći. Pozdrav iz Kragujevca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA