ODLAGANJE POSLE BRUKE: Ništa od smene Golijanina zbog Kosova!

Golijanin još u fotelji, iako je povukao skandalozan potez na Kongresu FIVB

  • 8

Vanredna Skupština Odbojkaškog saveza Srbije, na kojoj će se glasati o smeni predsednika Nenada Golijanina, održaće se 25. oktobra, odlučeno je na sednici Izvršnog odbora.

Prethodno, Udruženje odbojkaških klubova prvih liga (UOKPL), Udruženje odbojkaških sudija Srbije (UOSS) i Udruženje odbojkaških trenera Srbije (UOTS) poslali su pismo OSS u kome zahtevaju održavanje vanredne Skupštine.

"Na sednicama rukovodećih organa UOKPL, UOSS i UOTS doneta je odluka da se pokrene inicijativa za sazivanje vanredne Skupštine sa jednom tačkom dnevnog reda - glasanje o smeni predsednika OSS Nenada Golijanina. Razlog za ovu inicijativu je samovoljno zauzimanje uzdržanog stava predsednika OSS prilikom glasanja o prijemu takozvanog Kosova na Kongresu FIVB, koji je održan u Buenos Ajresu".

"Naglašavamo da nijedan organ OSS na svojim zvaničnim sednicama nije doneo odluku da predsednik bude uzdržan prilikom glasanja, jer jedini mogući stav je da predstavnik Srbije glasa protiv", stoji u pismu koje su potpisali predsednik predsedništva UOKPL Bogdan Mamuzić, predsednik UOSS Goran Gradinski, i predsednik UOTS Bogdan Sretenović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    13. oktobar 2016 | 14:28

    Bruko, stidi se dok si ziv! Znam da u partizanu vlada Vokrijev klan ali ste preterali, zemlju si predstavljao i obrukao se. KOSOVO JE ❤ Srbije!

  • Severac

    13. oktobar 2016 | 14:15

    Gledaj ga kako je nabreko, jagnjeća brigada

  • Vaske

    13. oktobar 2016 | 14:49

    Sve je to ista iždajnička bagra.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA