≫ 

Gde je Beker dok Novak gubi? Nemac uživa u fudbalu Premijer lige! (FOTO)

Boris Beker uživao u Londonu na meču Čelsija i Lestera dok je Novak gubio meč u Šangaju

  • 29

Već neko vreme se priča oko raskida saradnje Novaka Đokovića i Borisa Bekera. Ništa konkretno se ne dešava trenutno sem što nemački trener nije bio sa Novakom u Šangaju na Mastersu.

>>> Da li Beker i Novak raskidaju saradnju? Evo šta je Đoković rekao na tu temu

Đoković je poražen u polufinalu od Roberta Aguta posle veoma loše igre gde je čak iz besa polomio reket i pocepao majicu. A često je i dobacivao svom boksu gde je sedeo Marjan Vajda.

>>> Nole pocepao majicu, a onda tako razdrljan fenomenalnim poenom oduvao Španca! (VIDEO)

Dešavalo se i ranije da Beker ne ide sa srpskim teniserom, ali je to bilo zbog privatnih razloga ili oporavka od operacije kuka.

Sada je Beker otišao u London na meč Čelsija i Lestera odakle je i poslao fotografiju.

Inače, još jedna zanimljiva stvar se desila koja naslućuje da odnosi između Bekera i Đokovića nisu idealni. Beker, ne samo što nije bio u Šangaju već je ekspresno putem Twittera čestiao Agutu na pobedi, i to nekoliko minuta posle meča.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DJOKER

    15. oktobar 2016 | 14:57

    Ako je Novak vec rekao da vise nema toliko motiva i volje igrati,pa zasto bi se pretvarali u timu i bili svi na okupu.Dao mu je slobodno i to je to.Taj turnir je vec osvajao,svi govore kako ga ne ide u mecu,a zaboravljaju cinjenicu da ako hoces nesto da ti polazi za rukom,moras imati volju i biti fokusiran na ono sto radis.Bas to sad Novaku nedostaje,a to je i sam priznao.To je moje shvatanje svega ovog.

  • Srbin

    15. oktobar 2016 | 18:58

    Koliko je Novak doneo radosti, svi ste izgleda zaboravili super ste Braco Srbi bas smo pononsni sram vas bilo

  • mikser

    15. oktobar 2016 | 16:04

    Jeste videli ovo danas-e to vam je pravi novak. Sto se danas nije glupirao i zasmejavao publiku. Sto nije posteno cestitao pobedniku!? E zato ga stranci ne vole, zato sto uprkos svemu on nije gospodin, ne ume da ostane veliki uprkos porazu, place kao neka babetina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA