≫ 

Partizan prejak za "zmajeve", nova bravura Leonarda (FOTO) (VIDEO)

Crno-beli upisali i osmu uzastopnu pobedu

  • 35

Fudbaleri Partizana i Voždovca odigrali su i taj "istorijski" meč na krovu tržnog centra, koji će ostati upamćen po dve stvari: pobedi crno-belih od 3:0 uz apsolutnu dominaciju na terenu, ali i skandaloznom potezu igrača gostiju koji su na teren izašli u majicama sa likom osobe koja je pravosnažno osuđena na zatvorsku kaznu.

Reč je, naravno, o nedavno ubijenom Aleksnadru Stankoviću.

>>> Evo šta su Partizanovi igrači rekli o majicama sa likom Saleta Mutavog: Ovakav odgovor nismo očekivali (VIDEO)

O meču...

Za dobru utakmicu potrebna su dva tima, a u subotu popodne igrači Voždovca bili su nevični izazovu. Igrali su ispod svakog nivoa. Njihovo izdanje bilo je, najblaže rečeno, niželigaškao. Ekipa Bratislava Živkovića toliko je bila inferiorna naspram Partizana da gotovo nijednom nije pripretila golmanu Kljajiću, niti je pokušala da se nadigrava sa protivnikom.

Sa druge strane, ambiciozni gosti, u naletu posle sedam uzastopnih pobeda, do osme su došli zahvaljujući golovima sjajnog Leonarda, Ostojića i Evertona.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Posebno je bio interesantan gol prvopomenutog Brazilca, njegov već šesti ove sezone, u 25. minutu kada je savršenom "kiflom" matirao golmana "zmajeva". Jeste to bio pokušaj centaršuta, ali to nikako ne menja utisak o novoj bravuri kreativca Partizana.

Meč je praktično bio rešen kada je domaći tim ostao bez kapitena Miloša Mihajlova, koga je Milorad Mažić isključio zbog izuzetno grubog starta s leđa, upravo na Leonardu, u finišu poluvremena.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Nastavak meča bio je rutinsko odrađivanje posla ekipe iz Humske.

Partizanu je kao poručen "naišao" gol Bojana Ostojića početkom drugog poluvremena, i tada je sve bilo još lakše po Partizan. Potpuno bezbrižan za ishod meča, Nikolić je u drugom poluvremenu uveo Mihajlovića, Đurđića i Jankovića.

Kako su igrali fudbačeri Voždovca stekao se utisak da do sutra ne bi dali gol ili ušli u šansu.

Tačku na crno-belu dominaciju stavio je sjajni Everton njegovim prvim golom ove sezone.

Voždovac - Partizan 0:3

(Leonardo 23, Ostojić 55, Everton 73)

VOŽDOVAC: Milošević, Mihajlov, Sinđić, Filipović,  Gajić, Blagojević, Ćirković (od 79. Stuparević), Putinčanin, Jovanović, Lukić (od 38. Petrović), Dražić (od 67. Georgijević).

PARTIZAN: Kljajić, Vulićević, Balažic, Ostojić, Miletić, Everton, Jevtović, A. Stevanović, Leonardo (od 76. Janković), Božinov (od 74. Đurđić), Đurđević (od 71 Mihajlović).

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

 

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bizuterija

    15. oktobar 2016 | 18:05

    sta je sa drzavnog projekta...coki juce pukao i eno ga u padinskoj..to znaci da ce i ovaj fudbalsko udbaski projekat uskoro da se raspsdne kao i kosarkaski hahaha hahahha kad je nesto lazno onda je i bezvrijedno..bizuterija nasa zvezdarija

  • IRRBGD

    15. oktobar 2016 | 17:40

    Dokle cete vise ziveti od proslosti musavci musavi.. Tuzni ste !

  • Miki

    15. oktobar 2016 | 19:41

    Bravo Crno Beli...Samo Gazi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA