Fudbaler Čuke kao Baloteli: Zekin gol za rušenje Domžala i zanimljiva poruka ispod dresa (FOTO) (VIDEO)

Plejmejker Brđana otkrio kako je nastala poruka na njegovoj majici koju je ''proslavio'' Baloteli

  • 1

Kratak zalet sa 11 metara, siguran korak, oštar udarac pod prečku i...lopta je završila u mreži. Tim golom Zehrudina Mehmedovića omladinci Čukaričkog su praktično rešili pitanje pobednika protiv Domžala i plasirali se u narednu rundu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Posle je bilo lakše. Iako je primljen jedan gol, postignuta su još dva i konačan rezultat na semaforu je glasio 4:1 za Brđane. Uz onih 1:1 iz Slovenije i više nego dovoljno za drugu rundu protiv Rozenborga.

>>> Omladinci Čukaričkog nisu mogli da izaberu bolju najavu meča LŠ protiv Domžala (VIDEO)

- I dan posle utakmice osećaj je fenomenalan. Svi smo dobro odigrali. Cela ekipa se borila do kraja i to nam je donelo rezultat - rekao je Mehmedović za Telegraf i osvrnuo se na pomenuti penal sa početka drugog poluvremena:

Foto: FK Čukarički Foto: FK Čukarički
Foto: FK Čukarički Foto: FK Čukarički
Foto: FK Čukarički Foto: FK Čukarički

- Puno je donosio. U slučaju da sam promašio sve bi bilo otvoreno, ali me trema nije savladala. Navikao sam na to. Imam dosta utakmica iza sebe.

>>> DESETKA U SRBIJI NIJE ''MRTVA'': Zbog ovih poteza mladog vezistu traže Siti, Roma i PSV, a on želi da igra u Čuki (VIDEO)

Ubrzo nakon gola podigao je dres i otkrio majicu na kojoj je pisalo ''Why always me''? Poruka koja je postala prepoznatljiva zahvaljujući Mariju Baloteliju. Popularni Zeko otkrio nam je otkud ideja za majicu.

Foto: FK Čukarički Foto: FK Čukarički

- Iskreno, ne znam ni sam zašto sam se odlučio za to. Jednostavno, došlo mi je tako. Neki poseban razlog nisam imao - jasan je bio Mehmedović o kom je Telegraf ranije pisao.

PRVI MEČ I ODMAH GOL ZA VIDOSAVLJEVIĆA!

Veliki doprinos ovoj pobedi Čuke dao je i Milutin Vidosavljević. Trebalo mu je samo nekoliko minuta da kao rezervista u svom prvom nastupu za omladince zatrese mrežu u 74. minutu.

Foto: FK Čukarički Foto: FK Čukarički

Zanimljivo, Vidosavljević je 2001. godište i igra za kadetsku reprezentaciju, ali su na Brdu prepoznali njegov potencijal i priključili ga timu pred prvi meč sa Domžalama.

- Osećaj je bio neopisiv onog momenta kada sam osetio da ulazim na teren. Čast je igrati sa starijom ekipom. Samo dva minuta kasnije dao sam gol. Ne mogu da vam opišem koliko sam srećan. i zbog gola, ali i zbog prolaska u drugu rundu - rekao je Vidosavljević posle meča.

(M.M.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vaše ime

    21. oktobar 2016 | 08:41

    Bravo Crni, samo tako nastavi. Pozdrav za Vidosavljevice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA