Šta je to Đurđić rekao posle gola kojim je prekinuo crnu seriju od 22 meča bez pogotka?

Crnoj seriji iskusnog napadača je konačno došao kraj

  • 6

Čekao je, čekao, čekao i...čekao napadač Partizana Nikola Đurđić da postigne zvaničan gol još od 19. marta ove godine i meča između Fortune i Kajzerslauterna (4:3), ali ga je sreća pogledala tek sredinom oktobra.

Na meču protiv Radničkog iz Niša koji Partizan nije dobio, ali Marka Nikolića svakako može da raduje što se iskusni napadač probudio.

- Osećam se kao da sam skinuo najmanje deset kilograma sa leđa. Drago mi je da sam prekinuo užasnu seriju, ali je opet moj gol u senci izgubljenih bodova i ostaje veliki žal što se nismo Zvezdi približili na četiri boda - rekao je Đurđić i nastavio:

- Psihički veoma bitan gol za mene, nadam se da kreće serija. Sigurno da su mi značile asistencije pogotovo ona u derbiju, ali sam svestan sam da sam ovde doveden zbog golova i ne bežim od odgovornosti za svoje promašaje do sada.

Foto: partizan.rs Foto: partizan.rs

Đurđić je potom najavio Kup meč protiv Žarkova, ali se još jednom dotakao te crne serije.

- Iskreno, mislio sam da nema kraja crnoj seriji. Mislim da imam tri ili četri poništena gola zbog ofsajda, evo i danas su mi poništena dva. Upravo me ta prevelika želja za golom vodi da sam uvek za korak u ofsajdu - rekao je Đurđić:

- Pobeda u Kupu ne sme da se dovodi u pitanje, ali moramo mnogo bolje nego danas, jer kada nismo na nivou, loše stvari nam se dešavaju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gastarbajter

    23. oktobar 2016 | 11:54

    Smesno I da ti 8 meseci, igras prvu postavu, a pritom ne das gol.....pa se onda pitam....ko je ovde lud....zvezda bezi 6 bodova?? Pa ako za skoro godinu dana ne das gol ..a kao u prvoj postavi onda je 6 bodova malo...da nije Bozinova....Leonarda i Evertona katanac da stavimo......

  • Звезда

    23. oktobar 2016 | 11:48

    Јел ти она чувена навијачица ваша Невена Хот или тако нешто обећала провод ако даш гол Жаркову?

  • Звезда

    23. oktobar 2016 | 11:46

    Хоће то да неће гол две,три, четири утакмице. Али 22. Ниси калибар, зато си и дошао на лавор, а не у неку озбиљну лигу.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA