≫ 

Evo šta je Džikić rekao o podnevnom terminu meča sa FMP-om

Džikić menjao termine treninga zbog duela u Železniku

  • 0

Trener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić prilagođavao je ekipu podnevnom terminu utakmice protiv FMP-a, koji je u ABA ligi na gostovanju poražen sa 65:56.

- Posle utakmice u Nemačkoj, stvarno smo se ispraznili, plus termini putovanja i tako dalje... Onda i ovaj podnevni termin utakmice. Menjali smo termin treninga, poslednja dva dana smo trenirali od 12 ne bi li se koliko toliko navikli na ovaj termin koji nije nov u košarci, ali videćemo kako će se reflektovati na ABA timove s obzirom da dugo toga nije bilo. Što se tiče domaćina oni su se pojačali sa dva iskusna igrača, narocito Ljubičić koji je komplementaran sa Čovićem - rekao je Džikić.

>>>PARTIZAN NEPOBEDIV I POSLE 6. KOLA: Hečer i Veličković nezaustavljivi za FMP, crno-beli umalo prokockali +17!

>>>Nikolićeva lekcija egoistima: Pojedinci igraju više za sebe, a ne za Partizan

Oscilirali su crno-beli tokom utakmice, ali su na kraju odneli prevagu za maksimalan učinak posle šest kola.

- Mi smo imali taj veliki plus u jednom momentu, ali ja sam očekivao da će se vratiti. Oni su napravili taj poslednji pokušaj, međutim mi smo to iskontrolisali i na kraju dobili utakmicu koja nije ’zadnji napad, zadnji koš’. Mislim da smo dobili jednu dobru ekipu, mladu. Moraš fizički da odgovoriš na njihovu igru i tim delom sam zadovoljan s obzirom da znamo koje su njihove glavne prednosti i glavni kvaliteti. Što se nas tiče, mi se okrećemo sledećoj utakmici, idemo prvo u Tursku, potom Budućnost, i tako dalje i tako dalje – zaključio je Džikić.

Narednu utakmicu Partizan će igrati na gostovanju Bešiktašu u FIBA Ligi šampiona, u sredu od 18 časova.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA