Ibra ovo ne pamti: Šveđanina drma nezapamćena golgeterska kriza!

Samoproklamovani "Mančesterski bog fudbala" u minus fazi od 10. septembra

  • 8

Sa treskom je stigao u Mančester, uz svu onu pompu koja ga prati gde god da se pojavi, ali sjaj Zlatana Ibrahimovića bledi u poslednje vreme.

>>> ŠTA UČINI, IBRO? Ovako se Zlatan odavno nije obrukao (VIDEO)

Krenuo je onako kako se od njega i očekivalo, sa četiri gola u prva četiri kola, ali onda je naprasno - stao. I ne mrda.

Nastupila je golgeterska kriza Šveđanina kakvu dugo nismo videli.

Naime, još od gradskog derbija protiv Mančester sitija 10. septembra Ibrahimović nije zatresao mrežu, što je, sada već ozbiljnih 498 minuta "posta"! Za nekoga ko sebe naziva "Mančesterski bog fudbala" - mnogo!

A, kada Ibru neće, neće ni njegovu ekipu koja igra sve lošije kako ide sezona. Debakl protiv Čelsija (4:0) upalio je na maksimum sve alarme na "Old Trafordu", a utisak je, ukoliko se Šveđanin uskoro "ne probudi", slede nova posrtanja slavnog kluba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ...

    24. oktobar 2016 | 10:21

    Ja ga licno ne gotivim, ali zasluzuje bolje saigrace. Decko ne moze loptu jednu jedinu da dobije kako treba. Pogba traktor, felaini, lindgard, blind... lagano svi u cempionsip

  • Звездa €^®®¥¥£©

    24. oktobar 2016 | 11:24

    Па и није нека голгетерска криза. Шта да каже голгетер који 22 утакмице (око 2000 мин.)није дао гол? И тек случајно, у прошлом колу, пустише га Нишлије.

  • King

    24. oktobar 2016 | 11:39

    Ja vecu glupost nisam video, a ni cuo od transfera pogbe od stotinu milkinsa!? Ako gresim, to sam rekao dok jos ni jednu utakmicu nije ni odigrao za djavole, neka mi je na cast

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA