NE, NIJE KRAJ: Bjeković se javio i izjavom najavio novi haos u Partizanu!

Kao i prošlu sednicu, opozicija okupljena oko bivšeg funkcionera crno-belih nije došla iz revolta prema odlukama oko prijema novih članova u Skupštinu

  • 8

Izgleda da će od poziva na jedinstvo i zajedništvo u Partizanu na Skupštini na kojoj je za predsednika kluba izabran Milorad Vučeilić ostati samo poziv.

 

Opozicija okupljena oko Nenada Bjekovića nije se pojavila na Skupštini, na kojoj je prisustvovalo 33 člana, čime je ispoštovan kvorum.

 

Međutim, Bjeković ima drugu informaciju.

 

>>> Zečević pravda Skupštinu na Zvezdinom primeru i otkrio da li će biti u Partizanu (VIDEO)

 

- Ružno i tužno! Imamo informaciju da ih je bilo 31 a ne 33 člana kako su objavili! To je samo još jedan pokazatelj šta su sve spremni ti ljudi da urade da bi došli do vlasti. Skandal - rekao je Bjeković za "Žurnal" i najavio da će već nešto preduzeti po tom pitanju.

 

Kao i prošlu sednicu, opozicija okupljena oko bivšeg fudbalera, trenera i sportskog direktora crno-belih Nenada Bjekovića nije došla iz revolta prema odlukama oko prijema novih članova u Skupštinu.

 

Partizan je dobio predsednika posle dve neuspele Skupštine, najpre u maju kada je prekinuta zbog svađe i nesuglasica oko delegata, a potom i u septembru kada je odložena zbog nedostatka kvoruma.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Snupi

    24. oktobar 2016 | 20:01

    Pravicemo mi djuru od blata

  • Звездa €^®®¥¥£©

    24. oktobar 2016 | 21:14

    Волим хаос у комшилуку

  • Peva

    24. oktobar 2016 | 21:34

    Ne znam vise sta je dobro a sta ne. Da li ovi smeju da se bore za titulu ili ne? Sem Zeke koji stoji iza ove tuzne skupine nema nikoga da vredi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA