ZAMALO TUČA: Ozbiljan sukob Terzića i direktora čačanskog Borca!

Do okršaja između dvojice sportskih radnika došlo je zbog fudbalera kluba iz Čačka

  • 23

Zajednica Superligaša održala je sednicu Izvršnog odbora, na kojoj su klubovima podeljene donacije UEFA.

Neposredno pre početka te sednice, došlo je ozbiljnog sukoba između generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića i direktora čačanskog Borca Slobodana Ilića, prenosi "Žurnal".

Razlog je bio fudbaler Srđan Vujaklija, koji je proletos potpisao predugovor sa crveno-belima, ali je i dalje igrač Borca.

Dvojica funkcionera su se normalno pozdravili, ali je okršaj krenuo kada je Terzić poručio kolegi da treba da pripremi papire za Vujakliju, ovaj je odmahnuo rukom i poručio da to ne može da uradi, navodi pomenuto sportski list.

To je Zvezdinog direktora iznerviralo, pa mu je uz nekoliko uvreda i pretnji rekao da ne sme tako da se ponaša. Žustro je odgovorio Ilić, pa je verbalni sukob zamalo prešao u fizički kada su poleteli i papiri sa stola.

Na kraju su predstavnici ostalih klubova morali da se umešaju ne bi li smirili dvojicu funkcionera, u čemu su i uspeli, pa je sednica prošla u normalnoj atmosferi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dking

    25. oktobar 2016 | 00:38

    Bahato da ne kažem šta. Proći će i ovo, ništa nije vječno.

  • husref musemic

    25. oktobar 2016 | 08:23

    kako to pregovara i potpisuje predugovor sa igracem pod ugovorom?alo sekundarci a onaj mali iz metalca nije mogao u partizan navodno ne sme da potpisuje nista dok mu ne istekne ugovor?licemeri kakvi ste oduvek i bili ,olos bahati.

  • Čarls Bronson

    25. oktobar 2016 | 02:21

    Predugovor ,šta on znači i obećava ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA