Pavlović uz Partizan, odbio je nekoliko ponuda: Džaba ako porodica mora da trpi

Bivši košarkaš crno-belih tvrdi da ne žuri za novim angažmanom

  • 21

Saša Pavlović je igrač koji će uvek imati ljubav Grobara zbog svojih angžamana u Partizanu. Isti ti navijači priželjkavli su da se iskusni košarkaš još jednom obuče crno-beli dres nakon otkaza u Panatinaikosu.

Pavlović je i dalje uz Partizan, i redovno ga podržava na utakmicama u "Pioniru", a razmišljanja o nekom narednom angažamanu su na pauzi.

- Sezona sa Panatinaikosom, koja je bila 18. u karijeri, računajući od trenutka kada mi je košarka postala profesija, fizički i emotivno me je ispraznila, pa sam odlučio da uzmem tajm-aut. A kada se ukaže toliko slobodnog vremena, valjda je normalno da dođem i pogledam klub za koji sam igrao i za koji odmalena navijam. Ljude je zainteresovalo to što sam sa porodicom odlučio da nam glavna baza bude Beograd, što je stariji sin ovde nastavio školu, što Džikića znam i privatno, ne samo sa terena, pa su verovatno na bazi svega toga proizveli bespotrebne spekulacije - rekao je Pavlović "Novostima".

Baranin ima drugačije prioritete.

- Zasad smo tu. Videćemo još koliko. Naravno, prioriteti su se promenili u odnosu na ranije sezone. Nekad je ugovor bio primaran, ne u smislu novca, već zbog napretka u karijeri. Danas su deca su na prvom mestu, njihovo obrazovanje, zbog čega sam odbio nekoliko ponuda. Džaba vam ako vi kao igrač imate odlične uslove, a porodica mora da trpi, jer kasnije se sve to odražava na vašu igru. Zato i ne žurim. Ako stigne adekvatana ponuda, biće dobro, ako je pak nema, opet je dobro. Ostvario sam se kao igrač, ispunio sve dečačke snove, od Evrolige, NBA, reprezentacije, Partizana... Pa ako se desi da sad podvučem sad crtu, nema razloga da budem nezadovoljan. Naprotiv... - poručio je Saša Pavlović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звездa €^®®¥¥£©

    26. oktobar 2016 | 09:55

    Ма доведите још једном пецароша. Поигравање са њим и са осталима било би још слађе.

  • Keza

    26. oktobar 2016 | 11:23

    Legendo hvala za sve!!

  • Bato C.

    26. oktobar 2016 | 13:34

    "Ljudi se često sade,ali retko niču. Ti si jedan od retkoh!" Sve najbolje majstore!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA