PRIZNAO U ŽIVOM PROGRAMU: Da, gađao sam Nejmara kada sam video kako se ponaša! (VIDEO)

Momak je zamolio i Barselonu i Valensiju za oprotštaj

  • 2

Manji incident obeležio je jedva izvojevanu pobedu Barselone nad Valensijom, kada je posle uspešnog izvedenog penala Lionela Mesija na kraju utakmice neko od navijača na "Mestalji" bacio flašu i pogodio Nejmara.

Čak je i Mesi vrlo burno reagovao i psovao zbog toga, a jedan momak se javio u radio program "99.9 Valensija" i priznao da je upravo on bacio flašicu.

- Da, ja sam navijač koji je bacio flašu i pogodio igrače Barselone. Čim mi je izletela iz ruke shvatio sam ozbiljnost svoje greške. Kajem se, jer me to ne definiše ni kao osobu ni kao predstavnika navijača Valensije - rekao je navijač u uživo programu, i potom obrazložio:

- Kada je dosuđen penal, osetio sam se jako loše i uznemireno. Mesi je pogodio i krenuo ka severnoj tribini da slavi, i video sam kako je Nejmar vređao i provocirao navijače Valensije koji su podržavali tim do samog kraja. U tom momentu sam video flašu pored sebe, i impulsivno je uzeo i bacio ka njima.

Na kraju je momak zamolio klubove da mu oproste.

- Molim Barselonu za oproštaj kao i moj omiljeni tim, za koji ću navijati do kraja života.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TEGI DEBELA STRIPTIZETA

    26. oktobar 2016 | 12:09

    Pa veca je sramota njihova jer oni pet coveka glume da ih je pogodila flasica,sramota....

  • coveculjak

    26. oktobar 2016 | 12:55

    Koji su to foliranti. Zasto se Suarez valja, da ga nije oborila turbulencija koju je npravila flasa kada je proletela. Sve su to foliranti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA