Džikić objasnio razloge poraz Partizana

Trener Partizana istakao da je previše grešaka tokom meča dovelo do poraza protiv bešiktaša

  • 11

Trener košarkaša Partizana, Aleksandar Džikić rekao je posle poraza od Bešiktaša 77:62 da su crno-beli sopstvenim greškama otišli u poraz.

- Izgubili smo od veoma dobre ekipe, verovatno najbolje u ovoj grupi. Znali smo kakav domaći teren ima Bešiktaš. U košarkaškom smislu, bilo smo spremni za to. Ali, napravili smo neke neobjašnjive greške u napadu koje su dovele do toga da nas kazne- rekao je Džikić.

Bešiktaš je kao glavno napadačko oružije koristio pik en rol, a crno-beli nisu bili dovoljno agresivni.

- Mi to nismo bili tokom celog meča. Pogodili su neke teške šuteve, mi smo napravili neke greške i oni su pobedili - istakao je Džikić.

Sledeći meč Partizan igra na svom terenu gde dočekuje 1. novembra Zelenu Goru od 18 sati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Darko

    26. oktobar 2016 | 23:59

    Podrska od mene dok me bude!!! A i posle toga..

  • Звездa €^®®¥¥£©

    27. oktobar 2016 | 00:21

    Главни разлог је ваљда што су турци мало јача екипа од ове бораније коју сте добијали на једвите јаде, али су за вас ипак екипчина за 15 разлике.

  • Budak

    27. oktobar 2016 | 08:06

    Razlog je zato sto nasa dva centra zajedno daju 10 poena jel ne znaju da igraju ledjima prema kosu! Kada su zajedno u petorci Vrabac i Andric to je strasno. Robinson je totalno neupotrebljiv u napadu,Velickovica izgleda da vise ne zanima kosarka,Marinkovic ostaje veciti talenat napredak u njegovoj igri ne postoji,Ratkovica igra kao da je na ulici,polako i opusteno. Tako da ova ekipa nema perspektivu,sreca je jedino sto Dzikic izvlaci maksimum.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA