BARSA IZGORELA U PAKLU ARENE: Ovako su španski mediji opisali veliku pobedu Zvezde (FOTO)

Zvezda je igrala na krilima Marka Gudurića (21p, 5as) i domimnirala u reketu preko Kuzmića i Bjelice u zapaljivom ambijentu krcate hale, pišu Španci

  • 29

Evroligaška, "jaka" pobeda košarkaša Crvene zvezde nad Barselonom odjeknula je na Iberijskom poluostrvu, gde se naširoko pisalo o porazu Katalonaca u, kako neki istakoše, paklu "Kombank Arene".

>>> LJUBOMORAN SAM NA ATMOSFERU! Hit reakcija hrvatskog košarkaša kad smo ga pitali zašto se pogubio u Areni! (VIDEO)

Upravo je takvu konstrukciju za naslov upotrebio autor izveštaja meča u Beogradu, za list As.

- Barselona izgorela u beogradskom paklu - glasi naslov madridskog dnevnika, koji je u nastavku hronološki opisao "pad" Katalonaca u srpskoj prestonici.

- Zvezda je igrala na krilima Marka Gudurića (21p, 5as) i domimnirala u reketu preko Kuzmića i Bjelice u zapaljivom ambijentu krcate hale.

>>> Srbin iz Barse pričao o atmosferi Delija, a onda je pomenuo i nešto što će oduševiti Grobare (VIDEO)

Foto: As.com/printscreen Foto: As.com/printscreen
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Drugi madridski list, Marka, videla je meč kao još jedan u nizu pehova za Katalonace.

- Barsina nesreća ne dolazi sama: Ribasova povreda i poraz u Beogradu.

Sport, list iz Barselone, konstatovao je da je ekipa Jorgosa Barcokasa pretrpela drugi poraz u Evroligi u "utakmici za zaborav" zbog povrede Ribasa.

Najtiražniji katalonski sportski dnevnik, El Mundo Deportivo, sa naslovom "Barsa nije dorasla veličini Kombank Arene", opisao je događaje iz Beograda.

- Serija 16:0 neposredno pre odlaska na veliki odmor omogućila je Zvezdi da u nastavku kontroliše utakmicu, dok je Barsa, bez pravih resursa i kapaciteta, bila bez snage da reaguje posle povrede Ribasa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laf

    27. oktobar 2016 | 11:26

    Tek je pocetak ovakvih okrsaja izmedju evropskih velicina...nego jos jedna izjava isto zaokupljuje veliku paznju...izjava gospodina Bartomea (kad smo vec kod katalonaca) i njegovo gostovanje u BG po pitanju organizacije fajnal fora gde se prisetio i drugog kluba naseljenog u BG i pozeleo mu u narednim sezonama puno uspeha u kupu Duska Dugouska.Lep gest koji je pored pobede Zvezde podjednako lepa slika dana.

  • Johan

    27. oktobar 2016 | 11:35

    Dešava se to i boljima od Barse.

  • Звездa €^®®¥¥£©

    27. oktobar 2016 | 11:49

    Пали су велика Барса,Реал,Химки, Галатасарај,Бешикташ...а не, с њима нисмо ми играли већ други. И која квота беше на победу Барсе?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA