Fotka koja je preplašila Delije: Lider Zvezde na štakama, zar je povreda toliko teška?

Gabonac na štakama zbog povrede tetive

  • 2

Lider FK Crvena zvezda Gelor Kanga povredio se na utakmici sa Čukaričkim nedavno, a njegova nova fotografija pokazuje da u problemi sa tetivom nisu nimalo naivni.

Gabonac je na Instagramu podelio fotografiju na kojoj se kretao uz pomoć štaka, vidno neraspoložen. Na to su mnogi zvezdaši reagovali porukama podrške, pošto se njegovo odsustvo dobro osetilo.

>>>ORLANDIĆ ISKALIO BES NA LOPTI: Da li ste dosad videli da je neko jače šutnuo loptu kod penala? (VIDEO)

>>>Zvezda potpisala supertalentovanog napadača!

Zvezda je u Subotici izvukla remi protiv Spartaka u Superligi (1:1), dok se u Kupu dugo mučila protiv BSK Borče, koju je kasno načela, pa savladala sa 3:0. Kanga se javio iz Francuskoj, a pored štaka, očigledno je da nosi i steznik oko desnog kolena.

 

A photo posted by Guelor Kanga (@guelor1990) on

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Peva

    27. oktobar 2016 | 22:07

    Ma ne preplaseni su ostali, ovo je pojacanje za nas

  • Dr Sem

    29. oktobar 2016 | 19:10

    Kakav je on lider bre?! Siguran sam da Zvezda ima bar 5-6 klinaca koji su veci talenti od ovog Gabonca. Navijam za Zvezdu i kad vec ne igramo Evropu mislim da bi trebalo forsirati nase klince a ne trositi pare na ova "pojacanja". Zvezda i sa svojim klincima moze da osvoji titulu u ovakvoj ligi sa tamo nekiim Radnikom, Spartakom, Partizanom, N. Pazarom itd.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA