BED BLU BOJSI SPREMAJU OSVETU DELIJAMA: Da li nas čeka krvavi rat huligana na ulicama Atine? (VIDEO)

Duel Panatinaikosa i Zvezde u OAKA areni (20.15) biće duel visokog rizika zbog dešavanja poslednjih godina

  • 38
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Crvena zvezda gostuje Panatinaikosu u Atini u 4. kolu Evrolige, a meč nosi epitet visokog rizika. Zbog dešavanja u Atini prethodnih nekoliko godina, kada su se Delije sukobile sa navijačima Panatinaikosa, a pre godinu dana i sa pristalicama Dinama iz Zagreba, policija i organizatori strahuju od eventualnih incidenata.

>>> DELIJE STIGLE U ATINU ZA MEČ SA PANATINAIKOSOM: Pao prvi ''check in'' ispred Akropolja! (FOTO)

>>> Šta znači ovaj simbol na novom barjaku Delija? (VIDEO)

Dovoljno je samo videti ko su bratske navijačke grupe navijača Crvene zvezde i Panatinaikosa i sve vam je jasno. Delije su veliki prijatelji sa pristalicama Olimpijakosa, gradskog i najvećeg rivala Panatinaikosa, dok su Zeleni iz Atine udruženi sa navijačima Dinama iz Zagreba.

Poslednji bliski susret navijača Zvezde i Dinama iz Zagreba viđeno je upravo u Atini, i tada su ''Modri'' zaista bili modri, pošto su izvukli deblji kraj u tuči i brutalno su razbijeni na atinskom aerodromu. Na internetu su se ubrzo pojavili i snimci maltretiranja Hrvata koji su ostali na zemlji krvavih glava, nakon što su ostali pobegli pod naletom Delija.

Od tada su Bed Blu Bojsi na forumima i društvenim mrežama vodili veliku polemiku sa navijačima Zvezde i najavljivali osvetu.

TORCIDA SE NEDAVNO OSVETILA NAVIJAČIMA ZENITA, BBB PRIŽELJKUJU ISTO PROTIV DELIJA

Printskrin: Youtube/Josip Kuže Printskrin: Youtube/Josip Kuže

Pre nekoliko dana se Torcida osvetila navijačima Zenita iz Sankt Petarburga, za batine koje su dobili u dva navrta, u Rusiji 2010. goodine, a i dve godine kasnije u Letoniji, kada je Hajduk gostovao u Rigi.

Navijači Hajduka su prevalili čak 2000 kilometara, ne bi li nespremne sačekali navijače Zenita u čemu su i uspeli. Na hrvatskim portalima su se posle toga pojavili komentari da se sada čeka osveta BBB Delijama za batine koje su dobili u Atini.

Delijama nije strano da u velikom broju odu u Atinu, čak i pod uslovom da ne uđu u halu, što im nije pošlo za rukom na nekoliko prethodnih gostovanja u OAKA areni. Ipak, u velikim grupama su išli po ulicama atine udruženi sa navijačima Olimpijakosa, tražeći pristalice PAO-a i Dinama.

Našli su se tek posle meča na aerodromu, a detalji su sada već svima poznati. Bed Blu Bojsi su navijački poraz pravdali time što je u Atinu otišla mlađa ekipa, a takođe je i razjedinjenost na tribini i bojkot protiv Mamića uticao je na to da grupa dodatno oslabi.

Ipak, sada su se navijači Dinama ponovo pregrupisali, vratili su se na tribinu i posle nekoliko godina prekinuli bojkot. Time im je poraslo i samopouzdanje da pokušaju da uzvrate Delijama.

Meč između Panatinaikosa i Zvezde na programu je od 20.15 u OAKA areni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vidra

    28. oktobar 2016 | 16:59

    Kao prvo dalmatinci nisu istukli navijače zenita već ruse koji žive tamo znaci veze nemaju sa navijačima,kao drugo ovi dinamovi seljacici neće ni doći u atinu jel nemaju onu stvar medju nogama

  • Milance

    28. oktobar 2016 | 16:18

    Dobice batine isto kao prosli put

  • Bojan

    28. oktobar 2016 | 18:28

    Ne razumem kako navijaci panatinaikosa mogu da budu braca sa bbb-ima, kada ustase pljuju i mrze sve sto je Pravoslavno?! Ili su mozda i zeleni zecevi katolici!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA