Džikić se ozbiljnom porukom obratio Grobarima koji nisu napunili halu, a na kraju nasmejao sve izjavom na španskom (VIDEO)

Trener crno-belih imao poruku za navijače i istakao da ubitačan ritam utiče na partije njegove ekipe

  • 26

Trener Partizana Aleksandar Džikić istakao je posle pobede nad Zielonom Gorom (58:56) da je zadovoljan pobedom, a pomenuo je i da je poseta bila manja, ali i da je ritam iscrpljujuć i da se to izražava na njegovoj ekipi.

Poručio je navijačima da je bolje da se što pre naviknu na to, jer će im onda manje smetati.

- Izgleda da mi ne možemo. Da nam nedostaje ovo na jednu loptu... Pravo da vam kažem, to je dosta zamorna stvar, i fizički i psihički, baš iscrpljuje. Sreća da je naredna utakmica tek u ponedeljak, pa ćemo malo da se odmorimo. Vidim da je i poseta manja bila večeras. Zadovoljan sam pobedom, kako su se borili. Da li su pravili gluposti? Jesu. Možda to nekima smeta, ali što se pre naviknu na to, manje će da im smeta - rekao je Džikić.

Crno-beli su još jednom ove sezone odigrali meč sa mnogo osclacija i grešaka, u nekoliko navrata su imali sedam, osam poena prednosti, ali su je lako ispuštali. Džikić je imao objašnjenje.

- Mi definitivno moramo da igramo sa 10 igrača. Prvo, sezona je dugačka i zahtevna, a drugo je to što imamo takvu ekipu koja je izjednačena u talentu. Znamo da su navijači navikli na bolje i kvalitetnije, ali ponavljam, što se pre naviknu, biće im lakše. Ako se ne naviknu, i to je u redu, to je njihovo pravo, nemam šta da zamerim, ako kažu da igramo ružno. Što se mene tiče, dok se bore, dobri su - rekao je Džikić.

Na kraju konferencije Džikić je nasmejao sve prisutne kada je video da nema više pitanja. On im je svima poželeo laku noć na španskom jeziku ''Buenas noces'', što možete videti na kraju snimka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NilolaCZ

    1. novembar 2016 | 22:56

    Gospodin Džikić. Najiskrenije to kažem, kao Zvezdaš.

  • Vanja

    1. novembar 2016 | 22:51

    Utakmica radnim danom u 6? Mogli su i u 2 da je stave pa da se cude.

  • Mali

    1. novembar 2016 | 23:28

    Naviknite se grobari da ste slabasni....lepo kaze covek...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA