Novi napadač u Partizanu: I već je dao gol Zemunu u prijateljskom meču (FOTO)

Andrea Mutombo po drugi put u crno-belom dresu

  • 8

Tračak slobodnog vremena fudbaleri Partizana su iskoristili tako što su odigrali prijateljsko meč zatvorenog tipa sa Zemunom, u kom su slavili rezultatom 3:1 (2:1).

Za navijače Parnog valjka ipak je najvažnija informacija da je u Zemunelu, u crno-belom dresu, ponovo viđen Andrea Mutombo. Napadač iz Konga koji je već jednom bio na probi i nije prošao.

Tokom karijere bio je član Portsmuta, Zulte Varegema, Standarda iz Liježa, Sint Trojdena, Serkl Briža, Rijeke, Istre i Invernesa.

Foto: partizan.rs Foto: partizan.rs

Bilo je to 2014. godine tokom priprema u Turskoj, a i tada je trener Partizana bio Marko Nikolić, Mutombo je sada totalno drugačije započeo svoju probu - postigao je gol za konačnih 3:1 na isteku sata igre.

Pre njega za Partizan su pogađali Nikola Đurđić iz penala u 2. minutu i Petar Đuričković u 43. minutu. Jedin gol za Zemun postigao je Sotirović u 13. minutu.

Vredi pomenuti i to da crno-bele nije vodio Nikolić nego njegov pomoćnik Smiljanić. Kao i to da su igrali igrači s manjom minutažom.

Foto: partizan.rs Foto: partizan.rs

Partizan: Stevanović (od 46. Jovičić), Cucin, Bogosavac, Ćirković, Ostojić (od 60. Zlatović), Kosović, Damnjanović, Janković (od 60. Jović), Đuričković, Đurđić (od 60. Ilić Stefan), Mutombo.

Zemun: Jović, Miodragović, Cvetković, Šubert, Zlatković, Stojanović, Bangura, Stanojević, Sotirović, Denković, Dimić. Igrali su još: Krunić, Marjanović, Živković, Jovanović, Kurjak, Grujić, Miketić, Todorović, Vasović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • galeb

    2. novembar 2016 | 20:15

    Mutombo je faca, i vrlo nepredvidljiv igrac -nadam se da će potpisati ugovor.

  • Glavlonja

    2. novembar 2016 | 21:17

    Njegov deda je cuveni nba kosarkas Dikembe Mutombo. Stari Dikembe je uvek govorio da ne voli partizan.

  • Звездa €^®®¥¥£©

    2. novembar 2016 | 19:08

    Биће миљеник тренера, вероватно. Већ је показао како готиви овакве фудбалере још у Словенији.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA