Ailton je i u Zvezdi bio debeo, a pogledajte kako izgleda danas i koliku STOMAČINU ima (FOTO) (VIDEO)

Legendarni brazilski napadač ne krije ljubav prema jelu i piću sada kada je u penziji, što se i vidi po njegovom fizičkom izgledu

  • 10
Foto: Profimedia/CNC - sport Foto: Profimedia/CNC - sport

Crvena zvezda je u eri Dragana Stojkovića Piksija realizovala jedan od najsenzacionalnijih transfera u srpskom fudbalu. I danas je Ailton verovatno najveće strano ime koje je igralo na Marakani u dresu crveno-belih.

Ipak, legendarni brazilski napadač nije se proslavio u Srbiji, pošto je bio već u godinama i sa značajnim viškom kilograma. Zbog toga je često bio na meti podsmeha navijača i medija.

>>> Svi ga znate jer je davio Moreiru, sada se Ibrahim Gaj odao porocima i ne biste ga prepoznali (FOTO)

Postigao je nekoliko golova, i time na trenutak pokazao delić magije, ali nije to više bio onaj ''ubica'' koji je terorisao golmane u Bundesligi u dresu Verdera, gde je postao ikona kluba.

Ailton Gonsalveš da Silva je rođen 1973. i sada ima 43 godine. Još uvek je ostao u fudbalu i igra za veteranski tim Verdera. Navijači u Nemačkoj ga i dalje obožavaju i često žele da se slikaju s njim i to objavljuju na društvenim mrežama.

I sam Ailton je aktivan na Instagramu, gde objavljuje fotografije iz privatnog života i ljudi mogu da ga upoznaju i vide kako izgleda kada je van fudbalskog terena.

Ne krije ljubav prema jelu i piću. A to je i bilo očigledno na osnovu njegovog stomaka i tokom karijere. Sada uopšte i ne mora da se ustručava i može da jede i pije koliko god želi i ne mora da brine što mu je stomak sve veći.

A photo posted by Ailton Gonçalves (@ailtonag) on

Ne stidi se da pokaže i go stomak i da objavi takve fotografije.

A photo posted by Ailton Gonçalves (@ailtonag) on

A photo posted by Ailton Gonçalves (@ailtonag) on

Stomak mu ne smeta da postiže golove za veteranski tim. Ipak, klasa i talenat ostaju večni, bez obzira na fizičku spremu.

Pogledajte još neke fotografije gde možete da vidite koliko je gabaritan:

A photo posted by @eli.log on

A photo posted by Ailton Gonçalves (@ailtonag) on

Prisetite se i golova koje je davao u dresu Crvene zvezde:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA