MAŽIĆEVI POMOĆNICI DOMINIRAJU: Tri sjajne odluke srpskih sudija o kojima se priča (VIDEO)

Pune ruke posla za srpski sudijski tim u Istanbulu

  • 3

UEFA nije pogrešila kada je srpskom sudijskom timu, na čelu sa Miloradom Mažićem, dodelial derbi meč Lige Evrope između Fenerbahčea i Mančester junajteda.

Izrazito težak meč za suđenje, što se mogčo videti u prvih 45 minuta. Nekoliko spornih situacija i vođstvo Turaka rezultatom 1:0, ali i sjajne odluke srpskog sudijskog tima.

Mažići jedino zameraju zato što je Ibrahimoviću možda trebalo da da žuti karton zbog sukoba sa Kjerom, dok su njegovi pomoćnici Milovan Ristić, Dalibor Đurđević i Danilo Grujić oduševili svojim odlukama.

Najpre je istakao Ristić koji u 2. minutu nije dignuo zastavicu za ofsajd, a Musa Sou je postigao jedini gol. I bio je u pravu. napadač Fenera je za pola koraka ili u najgorem slučaju u liniji bio sa odbranom Junajteda.

Printskrin: Youtube Printskrin: Youtube

Zatim je na scenu stupio dodatni sudija Danilo Grujić koji je Mažiću pomogao da ''izvuče'' loptu i ne sudi penal za domaći tim. Sjajna procena, jer je Šniderlin faulirao igrača Fenera izvan 16 metara, iako je ovaj pao unutra.

Šlag na tortu stavio je Dalibor Đurđević koji nije svirao ofsajd Vejnu Runiji i nije pogrešio. Napadač Junajteda je, čini se, za nijansu bio dalji od gola Fenera nego odbrana tog tima.

Runi je u najgorem slučaju bio u liniji, ali pravila suđenja kažu da ''napadač ima prednost ukoliko je situacija diskutabilna''. Đurđević to vrlo dobro zna i zato su sudije od poverenja UEFA.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Messi

    3. novembar 2016 | 20:18

    Jedina je greska sto nije dao zuti Ibrahimovicu u prvom poluvremenu .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA