≫ 

ŠEST POJAČANJA ZA TITULU: Ovo su fudbaleri koje bi Zvezda mogla da dovede na zimu!

Hoće li Zvezda dovesti nekoga od ovih fudbalera u drugom delu sezone?

  • 38

Nešto više od mesec dana ostalo je do kraja jesenjeg šampionata Superlige, što znači da će prelazni rok veoma blizu.

U centru pažnje svakako je aktuelni šampion Crvena zvezda koja će sasvim sigurno biti konkurentna na pijaci. Srđan Vujaklija je već potpisao i stiže u decembru na Marakanu.

Tu je i nekoliko fudbalera iz domaće lige koji bi mogli da budu zanimljivi Zvezdi. Ne kažemo da će postati članovi crveno-belih, ali nemojte se iznenaditi ukoliko budu na spisku Miodraga Grofa Božovića za put u Sloveniju.

Podsetimo, Crvena zvezda je ranijih godina najčešće kupovala najbolje iz domaćeg šampionata (Darko Kovačević, Saša Marković, Dušan Đokić, Pavle Ninkov, braća Dudić...) a ova šestorica su trenutno u samom vrhu.

Naravno, u obzir nismo uzimali fudbalere Partizana i Vojvodine. Dok je za crno-bele sve jasno, Vošine ne verujemo da će Uprava pustiti zbog borbe za titulu sa beogradskim večitim.

MARKO MRKIĆ - RADNIČKI NIŠ

Printskrin: Youtube Printskrin: Youtube

Nišlije i ove sezone igraju odličan fudbal, a jedan od najzaslužnijih za visoku poziciju jeste Marko Mrkić.

Napadač Radničkog ima samo 20 godina i postigao je šest golova na 14 utakmica. Poslednji u prethodnom kolu kada je ''Real sa Nišave'' savladao Vojvodinu rezultatom 1:0.

Bio je strelac i protiv Radnika, Voždovca, Rada dva puta i Čukaričkog. Trenutna cena mu je oko 250.000 evra i ima važeći ugovor do leta 2018. godine.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • a dobro

    5. novembar 2016 | 13:59

    zasto vojvodina i partizan ne bi mogli da dovedu nekog od ovih? ili ih sve licno poznajete,i znate da im je krv crveno-bela? sve i da jeste,pitanje je kako ce ih uopste i dovesti?!!??!?!!? pisali ste pre samo tri meseca da je zveda u problemu,jer skupi stranci su dovedeni za 0e,ali ih treba platiti! sad se frljate ciframa od 250-300 h eura! ili ce "gasprom"opet da da dve godine unapred? bez veze pisete samo o zvezdi! napravite onda sekciju ; SPORT-FUDBAL-CRVENA ZVEZDA, a odvojte ostale!

  • Y

    5. novembar 2016 | 12:27

    Video je Vucic da sa trenutnim sastavom ne moze nista pa mora malo da se pogura.

  • Premier cenzura

    5. novembar 2016 | 13:17

    Dokle vise ciganizacija Srbije, zasto ne bi presli u Partizan, Cukaricki ili Vojvodinu nego bas u Zvezdu,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA