Srđan Đoković: Nadal vara, a Nole je najbolji u istoriji tenisa! (AUDIO)

Otac najboljeg tenisera sveta optužio Nadalov štab za koučing, razgovor s treneron tokom meča, što je zabranjeno pravilima ATP-a

  • 6

Srđan Đoković, otac našeg najboljeg tenisera, bio je vidno nervozan posle prekida meča finala Rolan Garosa između Novaka i Rafaela Nadala. Odmah posle prekida, novinari jednog italijanskog radija zatražili su izjavu od Srđana, on im je rekao da slabo govori engleski, ali je na njihovo insistiranje ipak pokušao da odgovori na pitanje. Kako je to zvučalo poslušajte u našem audio prilogu.

Srđan Đoković je rekao da se u Nadalovom taboru služe nedozvoljenim trikovima. On smatra da se Nadal služi "koučingom" (komunikacijom sa trenerom u toku meča), što je strogo zabranjeno prema ATP pravilima.

- To je veliki problem. Oni se stalno služe koučingom. To nije sportski. Novak je najbolji teniser na svetu. Najbolji u istoriji tenisa. Apsolutni! - rekao je Srđan Đoković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pele

    11. jun 2012 | 08:34

    Smanji malo!Jeste ti dete i jeste odlican,ali jos treba da osvaja titula da bi bio - "svih vremena".

  • dej

    11. jun 2012 | 10:07

    daj bre matori ne mesaj se, vidis da te niko ne podnosi...jadan novak kad ima takvog idota od cala...sve sto on dobro uradi ti uprskas...cuti i pusti da ga novak dobije

  • tamara

    11. jun 2012 | 00:35

    Covek je upravu. smatram da je tako. Msm svako bi mogao da primeti. :) NAPRED NOLE!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA